Eksportér mine WordPress -sider, indlæg og medieindstillinger

WordPress har indbygget funktionalitet, der giver dig mulighed for at eksportere dit sites sider, indlæg og medieindstillinger fra WordPress-dashboardet. Dette kan være nyttigt, når du flytter dit site til en anden server, eller når du ønsker at overføre dine indlæg eller sider til et andet site.

Bemærk: Denne metode eksporterer kun dit WordPress -websites data. Det inkluderer ikke dine plugins, tema eller mediefiler, som skal downloades separat. Hvis du også vil eksportere disse elementer, skal du oprette forbindelse til en FTP -app eller Filhåndtering for at downloade mappen wp-content.
  1. Log på WordPress.
  2. I menuen til venstre skal du vælge Funktioner og derefter Eksportér .
  3. Vælg den type indhold, du vil eksportere.
    • Alt indhold eksporterer alle dine indlæg, sider, kommentarer, brugerdefinerede felter, termer, navigationsmenuer og brugerdefinerede indlæg.
    • Posts eksporterer alle dine indlæg. Du kan vælge yderligere indstillinger såsom kategorier, forfattere, startdato, slutdato og status i de tilsvarende felter for kun at eksportere specifikke indlæg.
    • Pages eksporterer alle dine sider. Du kan vælge yderligere indstillinger såsom forfattere, startdato, slutdato og status i de tilsvarende felter for kun at eksportere specifikke sider.
    • Media eksporterer alle dine databaseindstillinger til medier. Du kan vælge yderligere indstillinger start- og slutdato i de tilsvarende felter for kun at eksportere indstillinger for specifikke medier.
  4. Vælg Download eksportfil .

En fil med den tidligere valgte indholdstype downloades til din lokale computer.