Fejlfinding af WooCommerce -kunde-/ordre-/kupon -CSV -eksporttypen

Formålet med dette afsnit er at hjælpe dig med at fejlfinde nogle problemer med WooCommerce kunde-, ordre- og kund CSV -eksport.

Påkrævet: WooCommerce kunde/ordre/kuponeksport er en premium WooCommerce -udvidelse inkluderet i Managed WordPress Ecommerce, Managed WooCommerce Stores eller som et enkeltstående køb.

Inkompatible plugins

Data fra andre plugins vises typisk ikke i eksporten. Dette er nogle af de andre plugin -inkompatibiliteter:

• Produkt-tilføjelsesprogrammer: Plugin'et viser ikke tilføjelsesdata separat, når de eksporterer meta til linjepost.
  • WooCommerce -bookinger: Som om version 1.10.0+ er reservationsdata ikke længere inkluderet i ordre- og varedata, så reservationer eksporteres ikke automatisk.
Gå til øverst på siden

Eksport i kø / frysepunkt

Hvis din eksport står i kø uden at udføre, er det muligt, at dit site blokerer HTTP -anmodninger. Dit website skal fremsætte anmodninger til sig selv for at kunne behandle eksport i baggrunden, så eksport vil ikke begynde at blive behandlet, hvis dit site blokerer HTTP -anmodninger.

Blokering af anmodninger kan være forårsaget af en række forskellige faktorer, som du kan lære mere om i udvidelsens dokumentation .

Gå til øverst på siden

Andre problemer

Hvis du oplever et andet problem eller har andre spørgsmål, kan du prøve at gennemse vores almindelige spørgsmål vedrørende denne udvidelse.

Afhængigt af problemet kan du også prøve at se fejllogfiler for at hjælpe med at finde problemet.

1. Log ind på WordPress .
  2. Gå til WooCommerce, og klik på Status .
  3. Vælg fanen Logfiler ovenfor.
  4. Brug rullemenuen og knappen Vis til højre for at gennemse de seneste fejl.

Hvis der stadig er problemer, og du ikke kan identificere problemet, bedes du kontakte vores supportteam hurtigst muligt for at finde yderligere fejlfinding.

Gå til øverst på siden