Fjern advarsel om Google -malware

Hvis dit WordPress -site er kompromitteret, kan du opleve, at Google har blokeret dit site og advarer nu alle, der finder din side gennem deres søgeresultater.

Når du har ryddet eller fjernet de inficerede filer, skal du anmode om en scanning fra Google, så de kan fjerne advarslerne fra deres søgeresultater.

Hvis du er usikker på, hvordan du rengør dit website, kan du overveje at bruge vores hjemmeside -sikkerhedstjenester .

Konfigurer Google Search Console

Inden du kan anmode Google om at fjerne dit website fra deres blokeringsliste over malware, skal du bevise, at du ejer domænet. For at gøre dette skal du have en Google Search Console -konto (tidligere Webmaster -værktøjer).

1. Log ind på Google Search Console med dit Google -login.
  2. Klik på knappen " Tilføj en ejendom ".
  3. Indtast dit domæne.
  4. Klik på Tilføj .
  5. Klik på linket for at downloade HTML -bekræftelsesfilen.
  6. Upload filen til din hostingkonto. ( cPanel / Plesk / Webhosting / Administreret WordPress )
  7. Når du er uploadet, skal du klikke på linket i Google Search Console for at bekræfte.
  8. Klik på Bekræft .
  9. Klik på Fortsæt.

Når du har tilføjet dit website til Google Search Console og bekræftet ejerskabet, er næste trin at anmode om gennemgang af dit site fra Google

1. Log ind på Google Search Console med dit Google -konto -login.
  2. Fra dashboardet skal du klikke på det pågældende site.
  3. Klik på linket Sikkerhedsproblemer.
  4. Vælg Anmod om en gennemgang .
  5. Giv alle ønskede oplysninger.

Det kan tage flere dage, før Google gennemfører malware -gennemgangen. Når de er færdige, vises resultaterne af deres gennemgang på meddelelsessiden i Google Search Console.