Administreret WordPress Hjælp

Føj et domæne mere til min Managed WordPress-plan

Du kan føje flere domæner og underdomæner til din Managed WordPress-plan. Disse domæner og underdomæner videresender trafik til det primære domæne. Dette er ikke beregnet til domæner med flere hjemmesider.

Bemærk: WordPress-netværk med flere hjemmesider understøttes ikke med Managed WordPress-planer.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. I sektionen Managed WordPress skal du vælge Administrer for den hjemmeside, du vil bruge.
  3. I kontrolpanelet åbner du fanen Indstillinger foroven.
  4. I afsnittet Domæner skal du vælge Tilføj og derefter Nyt ekstra domæne.
    Sådan føjer du et ekstra domæne eller underdomæne til Managed WordPress
  5. Angiv, hvor det skal udgives, ved at vælge et ledigt domæne i din konto. For underdomæner og domæner, som ikke er registreret i din brugerkonto, skal du vælge Brug et andet domæne.
  6. Vælg Fortsæt .
  7. (Valgfrit) For domæner, der er registreret andetsteds end i din brugerkonto, skal du kopiere de angivne DNS-oplysninger for at opdatere dine DNS-indstillinger for domænet.
Bemærk: Hvis du bruger et underdomæne, skal du tilføje en ny post i domæneindstillingerne for det primære domæne. (Hvad er et underdomæne?)