Administreret WordPress Hjælp

Vælg et nyt domæne på min Administreret WordPress-hjemmeside

Påkrævet:

Du kan ændre domænenavnet for din Managed WordPress-website.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. På siden Mine produkter ud for Managed WordPress skal du klikke på Administrer alle.
  3. For hjemmesiden, som bruger det domæne, du vil ændre, skal du vælge menuikon-menuen og derefter vælge Indstillinger.
  4. I afsnittet Domæner skal du vælge Tilføj og derefter vælge Nyt primært domæne.
    vælg nyt primært domæne
  5. Under Vælg, hvor det skal udgives skal du vælge domænet blandt domænerne i din GoDaddy-konto.
  6. (Valgfrit) Hvis du bruger et domæne, som ikke er registreret i samme GoDaddy-konto, skal du vælge Brug et andet domæne. Udfyld feltet, som vises, med det domæne, du vil bruge (f.eks. smarteksempel.com).
  7. Vælg Fortsæt .

Hvis det domæne, du bruger, er i den samme GoDaddy-konto, opdaterer vi DNS for dig.

Påkrævet: Vi har brug for din hjælp til at oprette forbindelse mellem dit domæne og din hjemmeside i følgende situationer.
  • Hvis dit domæne er registret i en anden GoDaddy-konto, skal du logge på den konto og opdatere DNS A-posten med den IP-adresse, du modtager.
  • Hvis domænet ikke er registreret hos GoDaddy, skal du logge på din domæneregistrator og opdatere DNS A-posten med den IP-adresse, du modtager.

Bemærk: Da det kan tage op til 24-48 timer, før DNS er ændret, ser du måske ikke dit nye domæne i det tidsrum.