Administreret WordPress Hjælp

Vælg et nyt domæne på min Administreret WordPress-hjemmeside

Du kan ændre domænenavnet for din Administreret WordPress-konto.

Du kan se en kort video om, hvordan du gør det længere nede på siden.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Vælg Indstillinger på menubjælken.
  3. I afsnittet Domæner skal du vælge Tilknyt domæne.
  4. I rullemenuen Vælg et domæne skal du vælge et domæne på denne konto eller vælge Tilføj et eksternt domæne eller underdomæne for at bruge et domæne, der er registreret på en anden konto eller et andet underdomæne.
  5. Vælg Gør dette til det primære domæne for din konto.
  6. Vælg Tilknyt.

Bemærk: Bemærk, at der kan gå op til 24-48 timer, før DNS-ændringer træder i kraft.

Vis mig hvordan

Relaterede trin

Når du har skiftet domænenavnet, er det en god ide at opdatere domænenavnets DNS-indstillinger. Dem finder du i Vis mine IP-adresser.

Flere oplysninger

Hvis det domæne, du vil benytte, bruges af en anden hostingkonto, herunder eventuelle underdomæner, skal du først fjerne det fra den pågældende konto.(cPanel/Plesk/Administreret WordPress).

Du kan indtaste et domæne, som ikke er på din GoDaddy-konto, manuelt ved at opdatere en A-record for det pågældende domæne, så det peger på IP-adressen på din administrerede WordPress.

Hvis et SSL-certifikat anvendes på din hostingkonto, skal det afinstalleres, før du ændrer dit primære hostede domæne. Du kan få yderligere oplysninger under Tilbagekald et certifikat.