Administreret WordPress Hjælp

Vælg et nyt domæne på min Administreret WordPress-hjemmeside

Påkrævet:

Du kan ændre domænenavnet for din Managed WordPress-website.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. På siden Mine produkter ud for Managed WordPress skal du klikke på Administrer alle.
  3. For websiten, som bruger det domæne, du vil ændre, skal du vælge menuikon-menuen og derefter vælge Indstillinger.

vælg indstillinger
  4. I afsnittet Domæner skal du vælge Tilføj > Nyt primært domæne.
    vælg nyt primært domæne
  5. I feltet under Nyt primært domæne eller underdomæne skal du indtaste navnet på det domæne, du vil bruge. Inkluder TLD, som f.eks. coolexample.com.
  6. Vælg Tilføj domæne.
  7. Bekræft, at domænet er korrekt, og klik på Ja, hjælp mig med at forbinde det.
  8. Hvis du bruger et domæne, der er registreret på en anden kundekonto hos GoDaddy, skal du klikke på Fortsæt til GoDaddy og logge ind på kontoen, når du bliver bedt om det. Følg anvisningerne i vejledningen for at oprette forbindelsen til dit domæne.

Bemærk: Da det kan tage op til 24-48 timer, før DNS er ændret, ser du måske ikke dit nye domæne i det tidsrum.