Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Føj min Microsoft 365 -e -mail til Gmail på Android

Trin 3 i serien Konfigurer min Microsoft 365-konto.

Bemærk: Vi anbefaler, at du bruger Outlook -appen til Android . For at få Outlook, skal du bruge din telefons kamera til at scanne denne QR -kode.
Outlook QR -kode

Føj din Microsoft 365 -e -mailkonto til Gmail på din Android -telefon. Så uanset hvor du er, vil du altid holde kontakten med dine forretnings -e -mails.

1. Åbn Gmail.
    • Nye brugere: Tryk på Tilføj en mailadresse.
      Tryk på tilføj mailadresse
    • Eksisterende brugere: Tryk på Konto og derefter Tilføj en anden Konto.
      Tryk på tilføj konto
  2. Tryk på Exchange og Microsoft 365 .
    Vælg Exchange og Microsoft 365
  3. Indtast din Microsoft 365 -e -mail, og tryk på Næste .
    Tryk på Tilføj konto
  4. Angiv din adgangskode, og tryk på Næste.
    Tryk på tilføj konto
  5. Bemærk: Du skal måske vælge, om din konto er en arbejds- eller skolekonto, før du kan fortsætte.

6. Førstegangsbrugere af kontoen skal gennemse tilladelser for at give Gmail tilladelse til at tilgå telefonen.
    • Tryk på Aktivér for at aktivere administratorprivilegier på enheden.
    • Tryk på Tillad for at give Gmail adgang til dine kontaktpersoner.
    • Tryk på Tillad for at give Gmail adgang til din kalender.
  7. Når din konto er klar, skal du trykke på Færdig.
  8. For at se din indbakke, skal du trykke på Gå til Gmail. Tryk på Profil for at se dine indstillinger og redigere det navn du viser eller din mobilsignatur.

Flere oplysninger

Almindelige problemer ved konfiguration af e -mail på en telefon