Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Føj min Microsoft 365-e-mail til Outlook på Android

Trin 3 i serien Konfigurer min Microsoft 365-konto.

Føj din Microsoft 365 e-mail-konto til Outlook til Android. Du kan sende og modtage forretnings-e-mails fra din telefon uden at gå glip af noget.

Du kan se en kort video om at gøre dette længere nede ad siden.

1. Åben Outlook . (Har du ikke appen? Download den på Google Play Butik .)
  2. Tryk på Menu >Gearknap Indstillinger .
    Tryk på Menu-ikonet, der viser et hus
  3. Tryk på Tilføj e-mail-konto > Tilføj en e-mail-konto
    Tilføj en e-mail-konto
  4. Indtast din Microsoft 365 e-mail-adresse, og tryk på Blive ved .
    Indtast e-mail-adresse, og tryk på Fortsæt
  5. Indtast din Microsoft 365 adgangskode, og tryk på Log ind . (Du skal muligvis vælge din kontotype som Arbejde eller skole .)
    Indtast e-mail-adgangskode, og log ind
  6. Hvis din administrator aktiverede multifaktorautentificering (MFA) (også kaldet totrinsbekræftelse), skal du også bekræfte din konto.
  7. Din Microsoft 365-konto vises nu Indstillinger . Gå til din Indbakke for at kontrollere din e-mail.
    Ny Microsoft 365 e-mail-konto vises i Indstillinger

Vis hvordan

Flere oplysninger

Hyppige problemer ved konfiguration af e-mail på en telefon.