Føj min Microsoft 365 -e -mail til Outlook på Android

Trin 3 i serien Konfigurer min Microsoft 365-konto.

Føj din Microsoft 365 -e -mailkonto til Outlook til Android. Du kan sende og modtage forretnings -e -mails fra din telefon uden at gå glip af noget.

Denne video er en del af How-To-serien for opsætning af e-mail.

1. Åbn Outlook . (Har du ikke appen? Download den i Google Play Butik .)
  2. Tryk på Menu > Gear-knap Indstillinger.
    Tryk på menuikonet, der viser et hus
  3. Tryk på Tilføj mailkonto > Tilføj en e -mailkonto .
    Tilføj en e -mailkonto
  4. Indtast din Microsoft 365 e-mail-adresse, og tryk på Blive ved .
    Indtast e-mail-adresse, og tryk på Fortsæt
  5. Indtast din Microsoft 365 -adgangskode, og tryk på Log ind . (Du skal muligvis vælge din kontotype som Arbejde eller Skole , ikke Personlig , for at fortsætte.)
    Indtast adgangskode til e -mail, og log på
  6. Hvis din administrator aktiverede multifaktorgodkendelse (MFA), skal du bekræfte din konto eller konfigurere godkendelsesappen .
  7. Din Microsoft 365-konto vises nu i Indstillinger. Gå til din Indbakke for at kontrollere din e-mail.
    Ny Microsoft 365-e-mailkonto vises i Indstillinger