Føj Google Analytics til WordPress med et plugin

Der er en mere bekvem måde at tilføje Google Analytics til dit WordPress -site end manuelt at opdatere filer med sporingskoden. Der findes adskillige tredjeparts-plugins som hjælp-her gør du det med Site Kit fra Google .

1. Log på WordPress.
  2. Installer og aktiver plugin Site Kit.
  3. I dit WordPress-dashboard skal du vælge Site Kit i menuen til venstre.
  4. Under Konfigurer sitesæt skal du markere afkrydsningsfeltet ud for Tilslut Google Analytics som en del af din konfiguration, og derefter vælge Log ind med Google .
  5. Følg trinene for at fuldføre opsætningen af plugin. Hvis du ikke allerede har en Google Analytics -konto, oprettes den under opsætningen.
  6. For at se rapporterne i dit WordPress-dashboard skal du vælge Site Kit og derefter Dashboard i menuen til venstre.
    Bemærk: Det kan tage op til 72 timer, før statistikken vises på dit website.

Dit site er nu forbundet til din Google Analytics -konto, og du kan se statistikken i WordPress -dashboardet.