Kontoadministration Hjælp

Forny mine produkter eller tjenester manuelt

Sådan fornyer du manuelt dine produkter på et hvilket som helst tidspunkt, selv hvis de er sat til automatisk fornyelse.

Produkter fornyes automatisk for den samme tidsperiode som deres seneste manuelle fornyelse i stedet for deres oprindelige registreringslængde. Dette gælder også for domæner, der fornyes manuelt efter d. 16. juli 2020. Hvis et domæne f.eks. fornyes manuelt efter d. 16. juli 2020 for en periode på 3 år, fornyes det automatisk for 3 år, når det bliver tid til det. Se vores aftale for domæneregistrering for at få alle oplysninger.

1. Gå til din GoDaddy-side for Fornyelse og afregning. Du vil blive bedt om at logge ind, hvis du ikke allerede er logget ind.
  2. Markér feltet for at vælge de produkter, du vil forny, og klik på Føj til indkøbsvogn.
    Ikonet Føj til indkøbsvogn er fremhævet.
  3. Gennemfør dit køb.