Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Forøg OneDrive -lagerplads på min Business Enterprise -plan

Din Microsoft 365 virksomhed Enterprise planen leveres med 1 TB OneDrive lagerplads per bruger. Efterhånden som din organisation vokser, kan du tilføje ekstra lagerplads, hvis du opfylder begge disse krav:

• Har 5 eller flere Business Enterprise -brugere i din organisation.
  • Mindst 1 af Business Enterprise -brugerne har brugt over 90% af deres OneDrive -plads.

Du skal være administrator for en Business Enterprise -plan for at følge disse trin.

1. Log på OneDrive -administrationscenteret . Brug din Microsoft 365 -e -mailadresse og -adgangskode (dit GoDaddy -brugernavn og din adgangskode fungerer ikke her).
  2. Vælg Lager og indtast dit foretrukne lagerbeløb i feltet Standardlager i GB . Dit standardlagerbeløb skal være i GB (og mindre end 5120 GB).
    OneDrive -administrationscenter med opbevaringspanel og standardopbevaringsboks
  3. Vælg Gem.

Relaterede trin

• Om nødvendigt kan OneDrive -lager øges fra 5 TB til 25 TB med lignende krav:
    • Har 5 eller flere Business Enterprise -brugere i din organisation.
    • Mindst 1 bruger, der bruger 90% af deres tildelte 5 TB OneDrive -lager.
  • Se denne artikel fra Microsoft om, hvordan du overvåger din OneDrive -lagergrænse .