Gen 3 VPS og dedikerede servere Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Gen 3 VPS og dedikerede servere slutter support

Gen 3 VPS & Dedikerede servere kører på software, der ikke længere modtager sikkerhedsvedligeholdelse inden udgangen af 2022. For at sikre det højeste sikkerhedsniveau for din server skal alle Gen 3 VPS & Dedikerede servere skal migreres.

Vælg et spørgsmål for at se dets svar:

Hvad skal jeg gøre nu?

Vi anbefaler på det kraftigste, at du benytter lejligheden til proaktivt at migrere til de seneste dedikerede Gen 4 VPS- eller Gen 4 -tilbud. Dette kræver køb af en ny plan på forhånd, så du har tid til at flytte data, teste din nye server, ændre din DNS og på anden måde gøre overgangen så smidig som muligt. Ring til vores GoDaddy-guider på (480) 651-9722 at finde ud af, om du er berettiget til en pro 3 -aktiv migreringskredit for din konto.

Bemærk: Hvis du vælger at migrere proaktivt, skal du sørge for at lukke din Gen 3 -server, når du har migreret og testet din Gen 4 -server for at undgå at betale for to servere.

Hvad hvis jeg ikke kan migrere proaktivt?

Hvis du ikke kan migrere proaktivt, forsøger vi automatisk at migrere din Gen 3 -server til en Gen 4 -server, der er tættest på funktioner til din eksisterende plan. Overflytninger forventes at begynde i august 2022 og forventes at løbe gennem 2023. Du modtager en e -mail med din overflytningsdato mindst 5 dage i forvejen.

Når overflytningen begynder, sendes der en e -mail til adressen i din Kontaktpræferencer , og der vises et banner på din GoDaddy -konto . Din server vil blive stoppet og utilgængelig under overførselsforsøget. Nedetid er afhængig af størrelsen på din server og kan tage flere timer. Du bliver informeret via e-mail, når overflytningen er gennemført, eller hvis overførslen mislykkes, i hvilket tilfælde din Gen 3-server genstartes, og du vil modtage en opfølgende e-mail med de næste trin.

Advarsel: På grund af kompleksiteten ved en overflytning kan vi ikke garantere, at alle automatiserede overførselsforsøg bliver vellykkede.

Gå til øverst på siden

Hvad vil der ændre sig efter en automatisk migrering?

Efter en automatisk overflytning vil de fleste af dine Gen 3 -serverfunktioner være uændrede, indtil du udfører en servergenopbygning .

Advarsel: Efter en servergenopbygning får du adgang til alle funktionerne i dit Gen 4 -produkt, men nogle Gen 3 -funktioner (inklusive alle dine data og IP -adresser) vil gå tabt eller ændres betydeligt. Vi anbefaler, at du har en lokal sikkerhedskopi på din computer, før du udfører en serveropbygning.

Læs listen nedenfor for at se, hvilke funktioner der kan gå tabt eller ændres som følge af en automatisk overflytning eller serveropbygning:

• Server -sikkerhedskopier (Snapshots) : Du har ikke længere adgang til alle Gen 3 -serversikkerhedskopier, som du oprettede før den automatiske overflytning. Med din Gen 4-server sker der automatiske sikkerhedskopier hver dag, og du vil kunne oprette server-sikkerhedskopier efter behov . På 4. generation destrueres serversikkerhedskopier hver gang en genopbygning udføres.
  • Operativsystem (OS) : Dit nuværende Gen 3 OS vil fortsætte med at køre efter den automatiske migrering. Efter en server genopbygning er kun det nye Gen 4 OS tilgængeligt:
    • Generation 4 Linux : Ubuntu 20.04 eller 22.04, CentOS 7 eller Alma Linux 8.
    • Generation 4 Windows : Windows Server 2019 eller 2022.
    Bemærk: Hvis du betaler for en Gen 3 Windows -server, men bruger et Linux OS, når serveren migreres, flyttes du til en Gen 4 Linux -plan.
  • IP -adresser : Alle IP -adresser, der er tilknyttet din Gen 3 -server, bliver migreret. Efter en server genopbygning fjernes alle Gen 3 IP -adresser og erstattes af nye. Det maksimale antal yderligere IP -adresser nulstilles også, så de passer til Gener 4 VPS produktspecifikationer. Hvis du føjer domæner til din server efter genopbygningen, skal du opdatere DNS for at pege disse domæner til dine nye IP -adresser.
  • Enkelt logon : Du skal logge manuelt på Plesk eller cPanel til, indtil en servergenopbygning er udført. Som en påmindelse sletter en servergenopbygning alle dine data og Gen 3 IP -adresser.
  • Overvågning : Tilgængelig efter en serveropbygning er udført. Som en påmindelse sletter en serveropbygning alle dine data og Gen 3 IP -adresser.
  • Microsoft SQL Server (MSSQL) : Licenser vil fortsætte med at køre efter den automatiske migrering. Efter en server genopbygning vil MSSQL -licenser ikke længere være tilgængelige. De fleste brugere vælger at installere den gratis version, Microsoft SQL Server Express .
  • Site -sikkerhedskopi : Vil ikke blive migreret til 4. generation. Når først du er migreret, har du adgang til Gen 4 -backuptilbud og vil ikke længere blive faktureret for Site Backup.

Gå til øverst på siden

Hvorfor migrerer min Gen 3 dedikerede server automatisk til Gen 4 VPS?

På grund af den måde, som Gen 3 -dedikerede servere virtualiseres på, overføres disse til en Gen 4 VPS -server. Hvis du vil migrere til en Generation 4 Dedikeret server , ring til vores GoDaddy-guider på (480) 651-9722 så hjælper vi dig med at finde en løsning, der passer bedst til dine behov.

Gå til øverst på siden

Hvad sker der, hvis GoDaddy ikke kan migrere min konto?

Hvis vi ikke kan migrere din server, giver vi besked, og din server bliver til sidst pensioneret. Det kan du ring til vores GoDaddy-guider på (480) 651-9722 at finde ud af mere om, hvordan dette påvirker din hosting, og hvilke trin du skal tage.

Gå til øverst på siden

Flere oplysninger

• Migrer en cPanel -konto til min server ved hjælp af cPanel og WHM.
  • Gå til Plesk -vidensbasen for at få oplysninger om, hvordan du migrerer via Plesk -grænsefladen .