Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Genstart min Gen 4 VPS

Hvis du ikke kan genstarte din 4. generations VPS manuelt , kan du genstarte den fra din hostingkonto som følger.

Bemærk: Hvis du forsøger at genstarte en 4. generations dedikeret server , er trinnene lidt anderledes .

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. På siden Mine produkter skal du klikke på Servere og klikke på Administrer ud for den 4. generations VPS, som du vil genstarte.
  3. I øverste højre hjørne af siden skal du klikke på Serverhandlinger og derefter vælge Genstart server .

Klik på Genstart server