Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Genstart min Gen 4 VPS

Hvis du ikke kan genstarte din 4. generations VPS manuelt , kan du genstarte den fra din hostingkonto som følger.

Bemærk: Hvis du forsøger at genstarte en 4. generations dedikeret server , er trinnene lidt anderledes .

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. På siden Mine produkter skal du klikke på Servere og klikke på Administrer ud for den 4. generations VPS, som du vil genstarte.
  3. I øverste højre hjørne af siden skal du klikke på Serverhandlinger og derefter vælge Genstart server .

Klik på Genstart server