Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Genstart min Gen 4 dedikerede server

Hvis du ikke kan genstarte din 4. generations dedikerede server via SSH , kan du genstarte den fra din hostingkonto. At genstarte en dedikeret server betyder en fuld strømcyklus, så sørg for at gemme alle ikke -gemte filer, før du fortsætter .

Bemærk: Denne artikel gælder kun for 4. generations dedikerede servere. Trinene er forskellige, hvis du forsøger at genstarte en 4. generations VPS .

1. Log ind på din GoDaddy-konto. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. På siden Mine produkter skal du klikke på Servere og klikke på Administrer ud for den 4. generations dedikerede server, som du vil genstarte.
  3. I øverste højre hjørne af siden skal du klikke på Serverhandlinger > Power Cycle .

klik på strømcyklus
  4. Klik på Anmod om strømcyklus . Strømcyklussen begynder og kan tage et par minutter. Når det er gjort, tilføjes cyklussen til serverlistens historikliste.