Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Start forfra med min Gen 4 -server (genopbyg)

Hvis du vil vende tilbage til en ren opsætning på din 4. generations VPS eller dedikerede server, kan du genopbygge den (også kaldet reprovisioning), som returnerer den til tilstanden for en netop købt server.

Advarsel: Genopbygning sletter alt indhold på din servers harddisk, inklusive alle sikkerhedskopier, og kan ikke fortrydes.
  1. Log ind på din GoDaddy-konto. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. På siden Mine produkter skal du klikke på Servere.
  3. Ved siden af den 4. generations server, som du vil genopbygge, skal du klikke på Administrer .
  4. I øverste højre hjørne af siden skal du klikke på Serverhandlinger og derefter vælge Genopbyg server .
  5. Følg prompterne på siden Genopbyg din server , og fortsæt derefter medKonfigurer min Gen 4 -server .