Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj FTP -brugere til min Gen 4 -server med cPanel og WHM

Sådan giver du andre mennesker FTP -adgang til din 4. generations VPS eller dedikerede server, så de kan uploade filer eller administrere dit site. Du kan begrænse, hvad disse brugere kan få adgang til, og hvor meget de kan uploade.

Påkrævet: Før du kan tilføje FTP -brugere til din server med cPanel og Web Host Manager (WHM), skal du konfigurere en cPanel -konto i WHM .
  1. Log ind på din GoDaddy-konto. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. På siden Mine produkter skal du klikke på Servere.
  3. Klik på Administrer ud for den 4. generations server, som du vil bruge.
  4. Sørg for, at det domænenavn, du vil bruge, er valgt under Konti, og klik derefter på Start cPanel .
  5. I afsnittet Filer i cPanel skal du klikke på FTP-konti.
  6. I afsnittet Tilføj FTP-konto skal du udfylde følgende felter:
    Felt Beskrivelse
    Log ind Den første del af dit brugernavn. Det fulde brugernavn indeholder @[din kontos hoveddomænenavn]. Hvis dit hoveddomænenavn er coolexample.com, og du indtaster ftpuser, så er det fulde FTP-brugernavn ftpuser@coolexample.com.
    Adgangskode Adgangskoden til denne FTP-bruger.
    Mappe Mappen, som denne bruger har adgang til. Hvis du vil give brugeren adgang til hele kontoen, skal du ikke skrive andet end en skråstreg (/).
    Kvote Mængden (i Mb), som brugere kan overføre til mappen. Hvis du ikke vil begrænse denne FTP-bruger skal du vælge Ubegrænset.
    Da FTP-kvotegrænserne angives af mappen, medregnes nuværende filer som en del af kvoten, når en bruger tildeles til en nuværende mappe.
  7. Klik på Opret FTP-konto. FTP-brugerne er tilgængelige, så snart du har oprettet dem.
  8. Gentag disse trin for alle de andre brugere, du vil tilføje.