Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Konfigurer min Gen 4 -server

Når du har købt en 4. generations VPS eller dedikeret server, er det tid til at fuldføre din opsætning med dens servernavn og andre administrative oplysninger.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Servere skal du klikke på Administrer ved siden af den 4. generations server, som du vil bruge.
  3. Indtast et navn til din server i feltet Servernavn.
  4. Vælg et operativsystem og datacenter (hvis det er tilgængeligt), og klik på Næste.

Bemærk: For selvadministrerede servere: læs mere om ISPConfig .

5. Udfyld følgende felter, og klik på Afslut.
    Felt Beskrivelse
    Adminbrugernavn Opret et brugernavn til at logge på din server. Brug en streng på 5 til 12 små bogstaver og/eller tal. Brug ikke reserverede ord som f.eks. "Server" eller "adgangskode".
    Adgangsgode og bekræft adgangskode Indtast en adgangskode, som du bruger, når du logger ind på serveren.

Vi fuldfører opsætningen, og din server skal snart være klar til brug.

Bemærk: Hvis din server ikke er klar til brug inden for 6 timer, skal du kontakte en GoDaddy -guide for at få hjælp.