Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er en SPF -record?

En SPF -post (Sender Policy Framework) er en type TXT -post i din DNS -zonefil. SPF -fortegnelser hjælper dig med at identificere, hvilke mailservere der har tilladelse til at sende e -mail på vegne af dit domæne. Tilføjelse af en SPF -fortegnelse kan hjælpe med at registrere og forhindre spammere i at sende e -mailmeddelelser med forfalskede From -adresser på dit domæne.

Spammere kan forfalske e -mailoverskrifter for at redigere Fra -adressen, så det ser ud til, at de sender fra en e -mailadresse på dit domæne. Dette kaldes spoofing og giver dem mulighed for at phishe dine brugere for at få oplysninger om private konti eller på anden måde misbruge dit omdømme. Dette kan resultere i, at kontoejeren modtager svar og bouncebacks for e -mail, som de aldrig har sendt.

Tilføjelse af en SPF-fortegnelse kan reducere forfalskningsforsøg til dit domæne, men de er ikke en fuldt sikker garanti mod al spam. SPF -fortegnelser hjælper med at specificere, hvilke mailservere der har tilladelse til at sende e -mail på vegne af dit domæne. Derefter, når servere til indgående post modtager e -mailmeddelelser fra dit domænenavn, sammenligner de SPF -fortegnelsen med serveroplysningerne til udgående post. Hvis oplysningerne ikke stemmer overens, identificerer de e -mailmeddelelsen som uautoriseret og filtrerer den generelt som spam eller afviser den.

Bemærk: I nogle tilfælde opretter GoDaddy SPF -fortegnelser til at arbejde med vores produkter, såsom Microsoft 365. Hvis du har brug for hjælp til at konfigurere SPF -fortegnelser til tredjeparts e -mail eller hosting, skal du kontakte din udbyder for disse tjenester.

Relateret trin

Flere oplysninger

• SPF-fortegnelser må højst have 512 tegn, og kun UTF-8-tegn understøttes.
  • Opret en skabelon til at tilknytte DNS-fortegnelse til dine domæner hurtigt.