Installation og konfiguration af W3 Total Cache -plugin på WordPress

Du kan installere W3 Total Cache for at fremskynde dit WordPress -site på to måder. W3 Total Cache reducerer den tid, det tager at generere ofte besøgte sider på dit site. Det implementerer også almindelige bedste praksis som JavaScript og CSS -optimering for at fremskynde den tid det tager at downloade dit site til en webbrowser.

Denne proces tager cirka 10-15 minutter og kan få dit WordPress-site til at føles meget smidigere.

Advarsel: Denne artikel gælder ikke for vores Administreret WordPress -konti, som ikke fungerer med W3 Total Cache -plugin. Administreret WordPress har allerede en optimeret cache, så der er ikke behov for at have et andet cachelagringsværktøj. Hvis du vil se, om dette gælder for dig, skal du seHvilken type hostingkonto har du?

Sådan installeres W3 Total Cache -plugin på WordPress

1. Log på WordPress.
  2. I menuen til venstre skal du vælge Plugins > Tilføj ny .
  3. I feltet Søg til plugins skal du indtaste W3 Total Cache .
  4. Ved siden af W3 Total Cache skal du vælge Installer nu for at installere plugin'et.
  5. Vælg Aktivér for at aktivere plugin'et.

Sådan konfigureres W3 Total Cache -plugin på WordPress

1. I menuen til venstre skal du vælge Ydeevne > Generelle indstillinger .
  2. I området Side -cache skal du vælge Aktivér .
  3. På listen Side -cache -metode skal du vælge Disk: Udvidet .
  4. I området Minify skal du vælge Enable (Aktivér).
  5. I tilstanden Minify skal du vælge Auto .
  6. Fra listen HTML -minifier skal du vælge Minify (standard) .
  7. Fra listen JS minifier skal du vælge JSMin (standard) .
  8. Fra listen CSS -minifier skal du vælge Minify (standard) .
  9. I området Database -cache skal du vælge Aktivér .
  10. Fra listen Database Cache Method -metode vælger du Disk .
  11. I området Objektcache skal du vælge Aktivér .
  12. Fra listen Objektcache -metode skal du vælge Disk .
  13. I området Browser -cache skal du vælge Aktivér .
  14. I området Diverse skal du vælge Optimer diskforbedret side og minimere cachelagring for NFS .
  15. Vælg Gem alle indstillinger .

Fejlfinding af W3 Total Cache -plugin på WordPress

Ryd først din cache ved at vælge Ydeevne , og tøm derefter alle caches . Du bør også besøge dit site i en anden browser, fordi W3 Total Cache som standard ikke viser cachelagret indhold for loggede brugere.

Hvis dit site stadig har problemer, kan det være en konflikt mellem W3 Total Cache og et andet plugin eller dit tema. Følg disse trin for at identificere hvilken:

1. Deaktiver alle plugins undtagen W3 Total Cache.
  2. Vælg Ydeevne , og tøm derefter alle cacher for at rydde din cache.
  3. Tjek dit site i en anden browser.
  4. Aktivér hvert plugin en efter en, og ryd din cache, efter at du har aktiveret hvert plugin, indtil du finder ud af, hvilken der er problemet.
  5. Du kan eventuelt midlertidigt skifte til et af WordPress -standardtemaerne for at se, om nogen brugerdefineret kode i dit tema forstyrrer cachelagring.

Hvis du har identificeret en konflikt mellem W3 Total Cache og et andet plugin, skal du beslutte at aktivere kun én af disse på dit site. Du kan kontakte pluginforfatterne om en mulig løsning.

Hvis du stadig ikke kan få dit site til at fungere, skal du indsende en formular til indsendelse af fejl ved at vælge fanen Ydeevne og derefter vælge Support for at indsende formularen til gratis support og fejlfinding. Deaktiver derefter W3 Total cache midlertidigt, indtil din supportanmodning håndteres.

Hvis dit site giver en 500 -fejl, og du ikke kan logge ind, skal du logge ind via FTP eller via FTP File Manager og redigere din .htaccess -fil. Du bør fjerne alle kodeafsnit, der ser sådan ud:

# BEGIN W3TC [section name here]
[code here]
# END W3TC [section name here]