Installation og konfiguration af W3 Total Cache -plugin på WordPress

Du kan installere W3 Total Cache for at fremskynde dit WordPress® -site på to måder. W3 Total Cache reducerer den tid, det tager at generere ofte besøgte sider på dit site. Det implementerer også almindelige bedste praksis som JavaScript og CSS -optimering for at gøre det hurtigere at downloade dit site til en webbrowser.

Denne proces tager cirka 10-15 minutter og kan få dit WordPress-site til at føles meget smidigere.

Advarsel: Denne artikel gælder ikke for vores Administreret WordPress -konti, som ikke fungerer med W3 Total Cache -plugin. Administreret WordPress har allerede en optimeret cache, så der er ikke behov for at have et andet cachelagringsværktøj. Hvis du vil se, om dette gælder for dig, skal du seHvilken type hostingkonto har du?

Sådan installeres W3 Total Cache -plugin på WordPress

1. Log ind på din WordPress -konto.
  2. Fra menuen Indstillinger skal du klikke på Permalinks .
  3. Vælg en permalinkstruktur, og klik derefter på Gem ændringer .
  4. I menuen Plugins skal du klikke på Tilføj ny .
  5. Søg efter W3 Total Cache .
  6. Klik på Installer nu under W3 samlet cache , og klik derefter på OK .
  7. Klik på Aktivér plugin .

Sådan konfigureres W3 Total Cache -plugin på WordPress

1. I menuen Ydeevne skal du klikke på Generelle indstillinger .
  2. I området Sidecache skal du klikke på Aktivér .
  3. På listen Side -cache -metode skal du vælge Disk: Udvidet .
  4. I området Minify skal du klikke på Enable (Aktivér) .
  5. I tilstanden Minify skal du vælge Auto .
  6. Fra listen HTML -minificeret skal du vælge Standard .
  7. Fra listen JS -minificeret skal du vælge JSMin (standard) .
  8. Fra listen CSS -minifier skal du vælge Standard .
  9. I området Database -cache skal du klikke på Aktivér .
  10. Fra listen Database Cache Method -metode vælger du Disk .
  11. I området Objektcache skal du klikke på Aktivér .
  12. Fra listen Objektcache -metode skal du vælge Disk .
  13. I området Browser -cache skal du klikke på Aktivér .
  14. I området Diverse skal du klikke på Optimer diskforbedret side og minimere cachelagring for NFS .
  15. Klik på Gem alle indstillinger .

Fejlfinding af W3 Total Cache -plugin på WordPress

Ryd først din cache ved at klikke på Ydeevne , og tøm derefter alle caches . Du bør også besøge dit site i en anden browser, fordi W3 Total Cache som standard ikke viser cachelagret indhold for loggede brugere.

Hvis dit site stadig har problemer, kan det være en konflikt mellem W3 Total Cache og et andet plugin eller dit tema. Følg disse trin for at identificere hvilken:

1. Deaktiver alle plugins undtagen W3 Total Cache.
  2. Klik på Ydeevne , og tøm derefter alle cacher for at rydde din cache.
  3. Tjek dit site i en anden browser.
  4. Aktivér hvert plugin en efter en, og ryd din cache, efter at du har aktiveret hvert plugin, indtil du finder ud af, hvilken der er problemet.
  5. Du kan eventuelt midlertidigt skifte til et af WordPress -standardtemaerne for at se, om nogen brugerdefineret kode i dit tema forstyrrer cachelagring.

Hvis du har identificeret en konflikt mellem W3 Total Cache og et andet plugin, skal du beslutte at aktivere kun én af disse på dit site. Du kan kontakte pluginforfatterne om en mulig løsning.

Hvis du stadig ikke kan få dit website til at fungere, skal du indsende en formular til indsendelse af fejl ved at klikke på fanen Ydeevne og derefter klikke på Support for at sende formularen til gratis support og fejlfinding. Deaktiver derefter W3 Total cache midlertidigt, indtil din supportanmodning håndteres.

Hvis dit site giver 500 -fejl, og du ikke kan logge ind, skal du logge ind via FTP eller FTP -filhåndtering og redigere din .htaccess -fil. Du bør fjerne alle kodeafsnit, der ser sådan ud:

# BEGIN W3TC [afsnitsnavn her]
[kode her]
# END W3TC [afsnitsnavn her]

Du kan få yderligere oplysninger iHvad er .htaccess?