Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

Microsoft 365 fra GoDaddy Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Jeg kan ikke logge på min Outlook -desktopapp

Hvis du har købt en Microsoft 365 Business Professional -plan eller højere og ikke kan logge på din Outlook -desktopapp, kan du prøve følgende løsninger. Hvis du har en anden plan, kan du læse denne artikel for at få hjælp til at logge på.

Bemærk: I mellemtiden kan du logge på Office Online eller Outlook på nettet.

Kontrollér, om du har den nyeste version af Outlook

Log på Outlook

Når du har den seneste version af Outlook installeret, skal du logge på med den e -mailadresse og adgangskode, der er knyttet til din Microsoft 365 Business Professional -plan.

  1. Gå til Fil > Office-konto.
  2. Vælg Filer, og vælg derefter Office -konto
  3. Under Brugeroplysninger skal du logge af din tidligere Outlook -konto og logge ind med din nye konto:
    • Vælg Log af, hvis du vil fjerne en eksisterende Outlook -konto og logge på din Microsoft 365 Business Professional -konto.
    • Vælg Log af under Brugeroplysninger
    • Vælg Skift konto, hvis du vil beholde en eksisterende Outlook -konto og logge på din Microsoft 365 Business Professional -konto.
    • Vælg Skift konto under Brugeroplysninger

Begge muligheder forbinder dig også med OneDrive og SharePoint.

Aktivér Microsoft 365 Business Professional

Aktivér din Microsoft 365 Business Professional -plan ved at anvende din licens.

  1. Gå til Fil > Office-konto.
  2. For at aktivere Microsoft 365 med en anden konto: Vælg Skift licens, og følg anmodningerne for at logge på med din e -mailadresse og adgangskode.
  3. Vælg Skift licens under Produktoplysninger
  4. Sådan administrerer du dine enheder: Vælg Administrer konto , log ind med din e -mailadresse og adgangskode, og vælg Enheder . Du kan se, hvor du har aktiveret Office ved hjælp af den e -mailadresse, og kan deaktivere enheder, som du ikke længere ejer. ( Læs mere fra Microsoft .)
  5. Vælg Administrer konto under Produktoplysninger
Advarsel: Hvis du annullerer din Business Professional-plan, indstilles din Outlook til at være skrivebeskyttet efter 30 dage.

Flere oplysninger