Konfigurer geokodning til Local Pickup Plus

Trin 4 i serien Konfigurer lokal afhentning Plus.

Du kan indstille geokodning, så listen med afhentningsplaceringer automatisk sorteres i forhold til kundens aktuelle placering (ved hjælp af geoIP), hvilket gør det nemmere for dem at vælge den bedste placering. Dette er ikke påkrævet for at bruge plugin'et, men det kan være værdifuldt for butikker med flere afhentningssteder. Bemærk også, at dette også vil påvirke rækkefølgen af afhentningsstederne i din ende. Hvis du vil teste, om denne funktion fungerer som forventet, kan du bruge en VPN -tjeneste eller bede en anden bruger om at tage et kig.

Påkrævet: Local Pickup Plus er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.

Følg trinnene nedenfor for at konfigurere geokodning:

1. Gå til Google API -bibliotek .
  2. Vælg Vælg et projekt > Nyt projekt .
  3. Indtast dit projektnavn , din organisation (hvis relevant) og din placering .
  4. Vælg Opret .
  5. Vælg dit nyoprettede projekt, søg derefter efter og vælg Geocoding API .
  6. Vælg Aktivér .
  7. Gå til legitimationsoplysninger, og vælg Opret legitimationsoplysninger > API -nøgle .
  8. Kopiér din nyoprettede API -nøgle, og vælg Luk . Vælg ikke Begræns nøgle - det kan medføre, at Google afviser dine anmodninger om geokodning fra Local Pickup Plus. Din API -nøgle vil aldrig blive udsat for brugere på dit site.
    Kopiér den oprettede API -nøgle
  9. Log på WordPress.
  10. Gå nu til indstillingerne for Local Pickup Plus , indtast den kopierede nøgle i feltet Google Maps Geocoding API -nøgle , og vælg Gem ændringer .

Når geokodning er aktiveret, vil dine placeringer automatisk blive geokodet (sorteret efter kundens aktuelle placering). Hvis en placering ikke kan geokodes automatisk, kan du manuelt indtaste koordinater, når du redigerer placeringen.