Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Om .CONTACT -domæner

Donuts er sponsor- og backendudbyder for .CONTACT -udvidelsen.

Hvem kan registrere .CONTACT -domæner?

Alle kan registrere .CONTACT-domænenavne efter først-til-mølle-princippet.

Registreringsbegrænsninger

Når du registrerer et .CONTACT -domæne, skal du følge specifikke krav.

• Skal bruge: 1-63 tegn
  • Kan bruges : Bogstaver (az-tegn), tal (0-9) og bindestreger (undtagen i domænenavnets 3. eller 4. tegn)
  • Kan ikke bruge: Specialtegn (f.eks. & og #)
  • IDN'er : Understøttes

Funktioner

Refusioner

For oplysninger om refusion henvises til voresrefusionspolitik. De fleste domæner følger standardvilkårene for refusion, men visse domæner har undtagelser eller kan måske slet ikke refunderes. Gennemgå oplysningerne under Produkter med særlige refusionsvilkår > Domænenavneregistreringer/fornyelser og Produkter for hvilke der ikke giver refusion.

Krav til navneserver

• Skal bruge : 1-13 navneservere
  • Kan bruge : DNSSEC , IPv4, IPV6