Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Omdiriger HTTP til HTTPS til WordPress på Linux

For at omdirigere dit WordPress-websted til den sikre HTTPS-protokol på Linux er der flere trin, der skal tages, før omdirigering fungerer korrekt.

Bemærk: Hvis dit websted er hostet på vores Administreret WordPress-hostingplatform Hvis du ikke behøver at ændre disse indstillinger manuelt, konfigureres HTTPS-protokollen automatisk.

WordPress-forberedelsestrin

Disse trin skal tages, før du ændrer en kode.

1. Log ind på WordPress
  2. Vælg Indstillinger fra menuen og klik på Generel .
  3. Find følgende poster i de generelle indstillinger:
    • WordPress-adresse (URL):
    • Webstedsadresse (URL):
  4. Opdater begge URL'er, så de inkluderer https i stedet for http
  5. Gem ændringerne

Trin til omdirigering af Linux

Hvis dit WordPress-websted er hostet på Linux, bruger det et .htaccess-konfigurationsfil . Placering af .htaccess i rodmappen til dit websted vil ændre dit websteds opførsel.

1. Download en kopi af din .htaccess fra din hostingkonto.
  2. Åbn filen med din yndlings teksteditor

Bemærk: Sørg for at redigere .htaccess-filen ved hjælp af en almindelig teksteditor, der ikke bruger word wrap. Nogle redaktører (såsom MS Word eller Notepad med aktiveret word wrap) indsætter usynlige tegn for at betegne et linjeskift. Din .htaccess-fil fungerer ikke, hvis den har disse specialtegn.

3. Foretag de nødvendige ændringer ved hjælp af eksemplerne nedenfor.
  4. Gem dine ændringer.
  5. Upload det ændrede .htaccess til din hostingkonto.
  6. Test dit arbejde ved at navigere normalt til webstedet, og det skal omdirigere til HTTPS automatisk.

Eksempel på WordPress .htaccess-indhold

Dit WordPress-websted skal allerede have en standardpost i din .htaccess fil. det skal ligne dette eksempel:

IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / # BEGIN WordPress RewriteRule ^ index \ .php $ - [L] RewriteCond % {REQUEST_FILENAME} ! -f RewriteCond % {REQUEST_FILENAME} ! -d RewriteRule. /index.php [L] / IfModule>

For at sikre, at din hosting-konto vil tvinge HTTPS-protokollen til al trafik til webstedet, skal du tilføje følgende til .htaccess-filen.

OmskrivCond % {HTTPS} ! = på RewriteRule ^ https: //% {HTTP_HOST}% {REQUEST_URI} [L, R = 301]

Du bliver nødt til at placere kodestykket efter OmskrivBase / i .htaccess fil. Det skal ligne det følgende eksempel:

IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / OmskrivCond % {HTTPS} ! = på RewriteRule ^ https: //% {HTTP_HOST}% {REQUEST_URI} [L, R = 301] # BEGIN WordPress RewriteRule ^ index \ .php $ - [L] RewriteCond % {REQUEST_FILENAME} ! -f RewriteCond % {REQUEST_FILENAME} ! -d RewriteRule. /index.php [L] / IfModule>