Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Omdiriger HTTP til HTTPS til WordPress på Linux

For at omdirigere dit WordPress -website til den sikre HTTPS -protokol på Linux er der flere trin, der skal udføres, før omdirigeringen fungerer korrekt.

Bemærk: Hvis dit site hostes på vores administrerede WordPress -hostingplatform, behøver du ikke manuelt ændre disse indstillinger, så HTTPS -protokollen konfigureres automatisk.

Trin til WordPress -forberedelse

Disse trin skal tages, før du ændrer en kode.

1. Log ind på WordPress
  2. Vælg Indstillinger i menuen, og klik på Generelt .
  3. Find følgende poster i Generelle indstillinger:
    • WordPress -adresse (URL):
    • Site -adresse (URL):
  4. Opdater begge URL'er til at inkludere https i stedet for http
  5. Gem ændringerne

Trin til Linux -omdirigering

Hvis dit WordPress -website hostes på Linux, bruger det en .htaccess -konfigurationsfil . Hvis du placerer .htaccess i rodmappen på dit site, ændres dit websites adfærd.

1. Download en kopi af din .htaccess fra din hostingkonto.
  2. Åbn filen med din foretrukne teksteditor

Bemærk: Sørg for at redigere .htaccess -filen ved hjælp af en almindelig teksteditor, der ikke bruger word wrap. Nogle redaktører (f.eks. MS Word eller Notepad med aktiveret word wrap) vil indsætte usynlige tegn for at angive et linjeskift. Din .htaccess -fil fungerer ikke, hvis den har disse specialtegn.

3. Foretag de nødvendige ændringer ved hjælp af eksemplerne nedenfor.
  4. Gem dine ændringer.
  5. Upload den ændrede .htaccess til din hostingkonto.
  6. Test dit arbejde ved at navigere normalt til hjemmesiden, og det skal automatisk omdirigere til HTTPS.

Eksempel på WordPress .htaccess -indhold

Dit WordPress -site bør allerede have en standardindgang i din .htaccess -fil. det skal ligne dette eksempel:

IfModule mod_rewrite.c > RewriteEngine On RewriteBase / # BEGIN WordPress RewriteRule ^index \ .php $-[L] %{REQUEST_FILENAME} ! -F %{REQUEST_FILENAME} ! %{REQUEST_FILENAME} RewriteRule. /index.php [L] /IfModule >

For at sikre, at din hostingkonto vil tvinge HTTPS -protokollen til al trafik til sitet, skal du tilføje følgende til .htaccess -filen.

%{HTTPS} ! = On RewriteRule ^ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L, R = 301]

Du skal placere kodestykket efter RewriteBase / i .htaccess -filen. Det skal ligne det følgende eksempel:

IfModule mod_rewrite.c > RewriteEngine On RewriteBase / %{HTTPS} ! = On RewriteRule ^ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L, R = 301] # BEGIN WordPress RewriteRule ^ index \ .php $-[L] %{REQUEST_FILENAME} %{REQUEST_FILENAME} ! /index.php [L] /IfModule >