Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Opdater PHP til den nyeste version

For at opdatere PHP til den nyeste version, se den artikel, der gælder for din hosting-kontotype:

Få eksperttjenester til at gøre det

Du kan også få Expert Services til at tage sig af PHP-opgraderinger til dig. Hvis du vil vide mere, skal du kontakte Expert Services på (480) 463-8824 .

Flere oplysninger

For at lære mere om GoDaddy-eksperttjenester, se vores