Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Opret et sitemap i WordPress

Du kan bruge følgende trin for at sikre dig, at dit WordPress -site har et sitemap, der kan hjælpe med at forbedre SEO -placeringen.

Der er mange plugins, som kan bruges til dette. Vi vil dække installation af Yoast SEO -plugin. Hvis du beslutter dig for at bruge et andet plugin, skal du sørge for at vælge et, der aktivt vedligeholdes.

1. Log ind på WordPress .
  2. Installer et plugin i WordPress .
  3. Aktivér et plugin i WordPress .
  4. Når Yoast er installeret, skal du klikke på SEO i admin -menuen.
  5. Klik på fanen Funktioner.
  6. Aktivér avancerede indstillinger .
  7. Kig tilbage under SEO i admin -menuen, og klik på XML Sitemaps .
  8. Bekræft, at Sitemap -funktionen er aktiveret.