Opret et sitemap i WordPress

Følg trinnene nedenfor for at sikre, at dit WordPress -site har et XML -sitemap , som kan hjælpe med at forbedre dit websites SEO ved at gøre det lettere for søgemaskiner som Google at finde og crawle dine vigtigste sider. Mange tredjeparts-plugins kan bruges til at oprette et sitemap, og vi dækker installation af Yoast SEO- plugin. Hvis du beslutter dig for at bruge et andet plugin, skal du vælge et, der opretholdes aktivt.

1. Log på WordPress.
  2. Installer og aktiver Yoast SEO -plugin.
  3. I menuen til venstre skal du vælge Yoast SEO og derefter Indstillinger .
  4. Under Generelt skal du sikre dig, at webstedsfunktioner er valgt.
  5. Rul ned til API'er , og sørg under XML -sitemaps for, at funktionen Aktivér funktion er slået til.
    • Hvis funktionen Aktivér er deaktiveret, skal du slå funktionen til og derefter vælge Gem ændringer .