Opret forbindelse til sociale medier

Kom online | Lær Websites + Marketing at kende
Konfigurer mit visuelle brand | Tilpas min hjemmeside | Tilpas indhold
Bliv fundet med SEO | Opret forbindelse til social | Acceptér onlinebetaling

Sociale medier giver dig mulighed for at interagere med dine kunder, i stedet for blot at kommunikere oplysninger til dem.

Mål for dette afsnit:

• Forbind dine sociale medieplatforme til GoDaddy.
  • Opret et indlæg.
  • Vis knapper til sociale medier på dit website.
  • Træk anmeldelser ind på dit site.

Anslået tid at gennemføre: 15-45 minutter

Forbind platforme til GoDaddy

Ved at forbinde dine sociale medier til GoDaddy kan du administrere alt fra én central placering.

Vi har nogle tip til at vælge, hvilke sociale medieplatforme du har brug for i lektion 18 fra kurset Grundlæggende om markedsføring med GoDaddy.

Du skal kun være aktiv på de sociale mediekonti, der er vigtige for dit publikum, men det er rart at have de andre konti gjort krav på, så en anden ikke bruger dit firmanavn.

Fra dit Dashboard skal du vælge Marketing og derefter vælge en af de sociale platforme, du vil oprette forbindelse til: Facebook, Instagram, Twitter eller Google My Business.

Når du har valgt hver af dem, kan du oprette forbindelse til en konto, som du allerede har, eller oprette en ny konto.

En vigtig note om Facebook og Instagram: Du skal have en Facebook -virksomhedskonto , en Instagram -professionel (virksomhed eller skaberskonto) konto, og dine Facebook- og Instagram -konti skal være linket .

Opret et indlæg

Undrer du dig over, hvad du skal sige på sociale medier? Se Londons tips om, hvordan små virksomheder kan bruge sociale medier, Lektion 17 om Grundlæggende markedsføring med GoDaddy- vejledning.

Vigtigst er det, at skabe ensartet indhold. Det behøver ikke være dagligt. Selv en gang om måneden eller hver anden uge fungerer det.

Brug et øjeblik på at forberede din meddelelse og oprette et design, der ser professionelt ud, ved hjælp af Content Creator, drevet af GoDaddy Studio .

Når du er klar, skal du åbne dit websted fra din Mine produkter side

Fra dit Dashboard skal du gå til Marketing og derefter Facebook , Twitter eller Google My Business . Vælg Opret indlæg .

Når du først har skrevet din meddelelse og tilføjet billeder eller links, kan du slå det op på Facebook, Instagram, Twitter eller Google My Business på samme tid.

Vis knapper til sociale medier på dit website

Når du er klar til at vise knapper til sociale medier på dit site , skal du gå til dit Dashboard og vælge Rediger hjemmeside for at åbne din website -editor.

Gå til det sted, hvor du vil placere dine knapper på de sociale medier, og tilføj et afsnit . Kig efter afsnittet Social , og vælg derefter Tilføj . Rediger din titel, og kopiér og indsæt derefter webadresserne på hver af dine sociale mediesites på det rigtige sted.

For at vise billeder fra din Instagram -konto skal du tilføje et andet afsnit og kigge efter afsnittet Social feed . Vælg et layout, vælg Tilføj og tilpas titlen. Du har kun tilladelse til at have ét Instagram -feed på dit website. Hvis du ikke kan se det på afsnitslisten, er det et andet sted på dit site.

Husk at udgive dit website, så dine ændringer kan ses af alle andre.

Træk anmeldelser ind

Anmeldelser giver et socialt bevis på, at dine produkter eller tjenester er fantastiske. Vi har endda nogle tip til, hvordan du kan bede dine kunder om anmeldelser eller anmeldelser .

Der er to måder at tilføje anmeldelser til dit website på :

Fra din website -editor skal du gå til det sted, hvor du vil vise dine anmeldelser og tilføje et afsnit .

Se efter og tilføj afsnittet Anmeldelser. Du kan tilføje mere end én Anmeldelser -sektion mere end ét sted.

Rediger titlen og baggrundsbilledet, hvis du vil.

Husk at udgive dit website, så dine ændringer kan ses af alle andre.

Oversigt

Dit site er udgivet, og nu har du knyttet alle dele af din online tilstedeværelse ét sted. Det eneste, der er tilbage, er at konfigurere muligheden for at acceptere betaling online .

Bemærk: Vi tilbyder GoDaddy Social, hvor vores eksperter administrerer dit online liv, hvis du foretrækker at bruge din tid på andre ting.

Kom online | Lær Websites + Marketing at kende
Konfigurer mit visuelle brand | Tilpas min hjemmeside | Tilpas indhold
Bliv fundet med SEO | Opret forbindelse til social | Acceptér onlinebetaling