SSL-certifikater Hjælp

Plesk: Installer et certifikat

Følg anvisningerne nedenfor for at installere SSL-certifikatet på din webserver. Når du har fuldført installationsprocessen, skal du genstarte Parallels Plesk-panelet, så din server kan genkende det nye certifikat.

Installer det mellemliggende certifikat

Før du installerer det udstedte SSL-certifikat skal du installere det mellemliggende certifikat på din webserver. Mellemliggende certifikater giver yderligere sikkerhed, fordi Nøglecenteret (CA) ikke behøver at udstede certifikater direkte fra CA-rodcertifikatet.

Et mellemliggende certifikat er et underordnet certifikat, der udstedes af den pålidelige rod og bruges specifikt til at udstede servercertifikater til slutbrugeren. Resultatet er en pålidelighedskæde, der begynder ved den pålidelige rod-CA via det mellemliggende certifikat og slutter med det SSL-certifikat, der er udstedt til dig. Disse certifikater kaldes for "sammenkædede rodcertifikater".

Du kan også hente pakken med det mellemliggende certifkat/rodcertifikatet fra vores lager.

Når du har hentet pakken til certifikatet, det mellemliggende certifikat og dit udstedte SSL-certifikat, skal du installere alle filerne på din webserver. Du kan få yderligere oplysninger under Downloading af et SSL-certifikate.

Sådan installerer du SSL-certifikater og mellemliggende certifikater i Parallels Plesk-panel 8.x

1. Log ind på Parallels Plesk-panelet.
  2. Vælg Domæner i menuen til venstre.
  3. Klik på det domænenavn, som certifikatet er udstedt til.
  4. Klik på SSL-certifikater.
  5. Klik på Gennemse, og find dit signerede SSL-certifikat.
  6. Vælg certifikatet, og vælg Send fil. Dette uploader og installerer certifikatet mod den tilsvarende private nøgle.
  7. Klik på certifikatets navn.
  8. Åbn certifikatpakken i en teksteditor, og kopiér og indsæt dens indhold i feltet med titlen CA-certifikat.
  9. Klik på Send tekst.
  10. Klik på Op niveau, og vælg Opsætning.
  11. Vælg det certifikat, du lige har installeret, øverst på siden.
  12. Klik på punktet Server i menuen til venstre.
  13. Klik på Serviceadministration.
  14. Hvis din server er Linux-baseret, skal Apache-processen stoppes og startes. Hvis din server er Windows-baseret, skal IIS-tjenesten stoppes og startes.

Bemærk: Det hjælper ikke at genstarte Apache. Stop tjenesten, og genstart den for at fuldføre installationen.

Sådan installerer du SSL-certifikater og mellemliggende certifikater i Parallels Plesk-panel 9.x

1. Log ind på Parallels Plesk-panelet.
  2. Vælg Domæner i menuen til venstre.
  3. Klik på det domænenavn, som certifikatet er udstedt til.
  4. Klik på Certifikater.
  5. Klik på Gennemse, og find dit signerede SSL-certifikat.
  6. Vælg certifikatfilen, og klik på Send fil.
  7. Åbn mappen, hvor du har gemt det website-certifikat, du har modtaget fra os. Vælg certifikatet, og vælg Send fil. Dette uploader og installerer certifikatet mod den tilsvarende private nøgle.
  8. Klik på navnet på certifikatet på den liste, der vises.
  9. Åbn certifikatpakken i en teksteditor, og kopiér og indsæt dens indhold i feltet med titlen CA-certifikat.
  10. Klik på knappen Send tekst.
  11. Klik på Op niveau.
  12. Klik på Op niveau igen.
  13. Vælg Indstillinger for webhosting.
  14. Øverst på siden skal du redigere feltet SSL-certifikat for det certifikat, som du lige har installeret, og derefter klikke på OK.
  15. Klik på Start.
  16. Klik på Serviceadministration.
  17. Hvis din server er Linux-baseret, skal Apache-processen stoppes og startes. Hvis din server er Windows-baseret, skal IIS-tjenesten stoppes og startes.

Sådan installerer du SSL-certifikater og mellemliggende certifikater i Parallels Plesk-panel 10.x og 11.x

1. Log ind på Parallels Plesk-panelet som admin. Du kan få yderligere oplysninger under Log in to my server.
  2. Skift om nødvendigt til Serviceudbyder-visning. Du kan få yderligere oplysninger under
    .
  3. I menuen Hostingtjenester skal du klikke på Domæner.
  4. Klik på Åbn i Kontrolpanel ud for det domænenavn, som du vil bruge.
  5. Plesk 11.0-11.4: Gå til fanen Websites og domæner, og klik derefter på Gør dine websites sikre.

Plesk 11.5+: Gå til fanen Websites og domæner, klik på domænenavnet, og klik på Gør dine websites sikre.
  6. Klik på det certifikat, du vil bruge, under Certifikatnavn.
  7. Ud for feltet Certifikat skal du klikke på Gennemse.
  8. Find din certifikatfil, f.eks. 123456789.crt, og klik på Åbn.
  9. Ud for feltet CA-certifikat skal du klikke på Gennemse.
  10. Find certifikatpakken, og klik på Åbn.
  11. Klik på Send fil.
  12. Gå til fanen Websites og domæner, og klik på domænenavnet nederst på siden.
  13. Husk at vælge Aktivér SSL-support, og vælg dit SSL-certifikat på menuen.
  14. Klik OK.
  15. Hvis din server er Linux-baseret, skal Apache-processen stoppes og startes. Hvis din server er Windows-baseret, skal IIS-tjenesten stoppes og startes.

Dit SSL-certifikat bør nu blive installeret. Hvis du har problemer, kan du få oplysninger om diagnosticering af fejl i