Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Se ressourceforbrug og oppetid for min Gen 4 -server

Se ressourceforbruget (for CPU, diskplads og tilgængelig RAM) og oppetid i Dashboard for din Gen 4 VPS eller dedikerede server. Hvis du har en fuldt administreret Gen 4-server, kan du også se responstiden for tjenester (FTP, HTTP osv.).

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Servere ud for den Gen 4 -server, som du vil se, skal du vælge Administrer .
  3. I kontrolpanelet for Gen 4 -serveren skal du vælge Overvågning .
    vælg fanen overvågning

I fanen Overvågning:

• Forbrug viser ressourceforbruget (på 100%) for serverens CPU og tilgængelig diskplads og RAM.
    • Uptime viser serverens oppetidsprocent i de sidste 30 dage.
    • Kun for fuldt administrerede servere: Tjenester viser responstiden i millisekunder (ms) for webtjenester inklusive FTP, HTTP, IMAP, POP3, SMTP og SSH.

Flere oplysninger

Påkrævet: Ressource- og serviceovervågning administreres af panopta-agenten på din server. Slet ikke denne komponent, og sørg for, at du ikke blokerer de IP -adresser, der bruges af overvågningssystemet .