Gen 3 VPS og dedikerede servere Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Serverressourcer til Gen 3 -servere

Din server har et maksimalt antal ressourcer, den kan bruge. Mængden af ressourcer, som din server har, er baseret på, hvilken plan du har.

VPS -ressourcer

Linux VPS

Ressourcetype Economy Værdi Deluxe Ultimate
Hukommelse (GB) 1 2 4 8
Diskplads (GB) 2 40 60 120 240

Windows VPS

Ressourcetype Economy Værdi Deluxe Ultimate
Hukommelse (GB) 2 3 4 8
Diskplads (GB) 2 40 90 120 240

Alle virtuelle servere har 5000 SMTP -relæer om dagen.

Dedikeret servere

Ressourcetype Economy Værdi Deluxe Ultimate
Hukommelse (GB) 4 8 16 32
Diskplads (TB) 2 1 1.5 2 2

Alle dedikerede servere leveres med:

• 3 Dedikerede IP -adresser (kun administreret og fuldt administreret)
  • Ikke -målte båndbredder 1
  • 4 CPU 3,1 GHz CPU -kerner
  • 5000 SMTP -relæer pr. Dag

1 Vi begrænser ikke mængden af lagerplads og båndbredde, som dit website kan bruge, så længe det er i overensstemmelse med vores hostingaftale. Hvis dit websites båndbredde eller lagerforbrug udgør en risiko for vores servers stabilitet, ydeevne eller oppetid, giver vi dig besked via e -mail, og du bliver måske bedt om at opgradere, eller vi kan begrænse de ressourcer, som dit website bruger. Det er meget sjældent, at et website overtræder vores hostingaftale og typisk kun ses på sites, der bruger hosting til fildeling eller lagring.

Advarsel: 2 Den maksimale statistik for diskplads tager ikke højde for overhead -systemsoftware, inklusive virtualiseringsplatformen på værtsserveren. For at sikre optimal ydelse og stabilitet skal du altid have 20% af din maksimale diskplads til rådighed. Hvis du ikke gør det, kan det medføre tekniske problemer for din server. Hvis du har brug for mere diskplads, kan du opgradere din server eller lade en af vores eksperter udføre en Disk Space Audit .