Hjælp

Kontoadministration Hjælp

Set up Good As Gold

Set up a Good As Gold account to pay for GoDaddy products by wire transfer. For more information about Good As Gold requirements, see What is Good As Gold?

  1. Go to your GoDaddy Payment Methods page. You might be prompted to log in.
  2. Click Good As Gold and complete the on-screen fields.

Related steps

More info


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.