Gen 3 VPS og dedikerede servere Hjælp

Sikkerhedskopiér min Gen 3 -server

Du kan oprette én sikkerhedskopi når du ønsker det af din administrerede eller fuldt administrerede server.

Du kan se en kort video om at gøre dette længere nede ad siden.

Bemærk: Når du sender din anmodning om sikkerhedskopiering, fjernes din eksisterende sikkerhedskopi og erstattes med et billede af din server i dens nuværende tilstand.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Servere.
  3. Ved siden af den server, som du gerne vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. Klik på Sikkerhedskopier.
  5. Klik på Opret sikkerhedskopi.
  6. Klik på Indsend.

Vis mig hvordan