Gen 3 VPS og dedikerede servere Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Sikkerhedskopiér min Gen 3 -server

Du kan oprette én sikkerhedskopi når du ønsker det af din administrerede eller fuldt administrerede server.

Bemærk: Når du sender din anmodning om sikkerhedskopiering, fjernes din eksisterende sikkerhedskopi og erstattes med et billede af din server i dens nuværende tilstand.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Servere.
  3. Ved siden af den server, som du gerne vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. Klik på Sikkerhedskopier.
  5. Klik på Opret sikkerhedskopi.
  6. Klik på Indsend.