Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Sikkerhedskopiér min Gen 4 -server

Hver uge opretter vi en sikkerhedskopi til din 4. generations VPS. Nye sikkerhedskopier overskriver snapshotet fra den foregående uge.

Hvis du vil, kan du manuelt oprette en sikkerhedskopi når som helst. Når du opretter en sikkerhedskopifil manuelt, overskrives den tidligere manuelle sikkerhedskopifil.

Bemærk: Denne artikel gælder kun for 4. generations VPS.

1. Log ind på din GoDaddy-konto. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. På siden Mine produkter skal du klikke på Servere.
  3. Ved siden af den 4. generations VPS, som du vil sikkerhedskopiere, skal du klikke på Administrer .
  4. Klik på Serverindstillinger, og vælg derefter Stop server .
    klik på stop server

Bemærk: Hvis du slukker for serveren før sikkerhedskopiering, oprettes den mest nøjagtige sikkerhedskopi.

5. Klik på Sikkerhedskopier i øverste venstre hjørne af siden ved siden af Dashboard .
    vælg sikkerhedskopier
  6. I afsnittet Efter behov Efter ønsker du at oprette en ny sikkerhedskopi? klik på Opret .
  7. Indtast et navn til sikkerhedskopien for filen. Filnavnet skal være på mellem 5 og 16 tegn og må kun bestå af bogstaver, tal, bindestreger og understregningstegn.
  8. Klik på Sikkerhedskopiér nu. Vi opretter en sikkerhedskopifil, og når vi er færdige, vises navnet på den nye sikkerhedskopifil i afsnittet Efter behov.