Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Brug Recovery Console til min Gen 4 VPS

Brug genoprettelseskonsollen til at genvinde adgang til din 4. generations VPS, hvis du utilsigtet er blevet låst ud af en ny firewall- eller iptables -regel. Du skal kende dit serverbrugernavn og din adgangskode for at oprette forbindelse til din server via SSH eller Remote Desktop (RDC) .

Påkrævet: Hvis port 2224 er blokeret, kan du ikke få adgang til genoprettelseskonsollen. Sådan fjerner du blokering af porten .
  1. Log ind på din GoDaddy-konto. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. På siden Mine produkter skal du klikke på Servere og klikke på Administrer ud for den Generation 4 VPS, som du vil bruge.
  3. Vælg Recovery Console i øverste venstre hjørne af kontoens dashboard .
    klik på genoprettelseskonsol
  4. Tryk på Enter. Du kan nu logge ind på din server for at foretage ændringer.