Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Log ind på min Gen 4 -server med Plesk

Du kan logge direkte på Plesk ved hjælp af brugernavnet og adgangskoden til din 4. generations VPS eller dedikerede server. Dette er en sikker måde at give andre adgang til serveren uden at give dem adgangskoden til din GoDaddy -konto. Du behøver ikke at have administratoradgang aktiveret for at logge ind på denne måde.

1. Åbn en webbrowser, og indtast følgende URL: https://[IP-adressen på din server]:8443.
  2. Indtast admin i Brugernavn.
  3. Indtast adgangskoden til din hostingkonto, og klik derefter på Log ind.