Skift en WordPress-adgangskode med SSH

Du kan foretage ændringer i din database gennem SSH, som du kan bruge til at opdatere din WordPress-adgangskode.

Warning: You should always back up your site before making changes to the database.
  1. Du bør altid sikkerhedskopiere din site , før du foretager nogen ændringer.
  2. Forbind din server eller delte hostingkonto med SSH
  3. Opret forbindelse til MySQL ved hjælp af følgende kommando:

mysql -u username -h host database -P port -p

Indtast databaseoplysningerne fra din database sådan:

• username er dit databasebrugernavn
    • host er dit database-hostnavn eller ip-adresse
    • database er databasenavnet
    • port er den port, som MySQL kører på (dette er som standard 3306)
  4. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste adgangskoden for den pågældende MySQL-bruger.
  5. Indtast følgende MySQL-kommando for at skifte til din WordPress-database:

mysql> use database

• database er databasenavnet
  6. Indtast følgende kommando for at en liste over tabellerne i databasen. Notér den tabel, som indeholder "_users".

mysql> show tables;

7. Indtast følgende kommando for at se indholdet i din "users"-tabel. Notér tallet i "ID"-kolonnen på den bruger, som du vil opdatere.

mysql> SELECT * FROM table;

• table er navnet på din brugertabel.
  8. Brug følgende kommando for at indstille din nye adgangskode.

mysql> UPDATE table SET user_pass = MD5('password') WHERE ID = id;

• table er navnet på brugertabellen.
    • adgangskode er din nye adgangskode
    • id er det nummer, du fandt i trin 7

Du kan nu logge på med din nye adgangskode