Gå videre til hovedindhold

GoDaddy Studio Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Slet min GoDaddy Studio -konto og mine data

Før du sletter din konto og dine data, skal du være opmærksom på, at når du gør dette, vil du ikke længere kunne få adgang til nogen af dine projekter eller logge ind på din GoDaddy Studio -konto på mobil eller web.

  1. For at annullere dit abonnement i stedet skal du følge trinene for at annullere dit GoDaddy Studio PRO -abonnement . Dette vender tilbage til en gratis GoDaddy Studio -konto, og du har stadig adgang til alle dine projekter.
  2. Hvis du bare vil slette GoDaddy Studio -appen, skal du afinstallere den fra din enhed. Dette annullerer ikke dit abonnement eller sletter din konto eller data.
Advarsel: Sletning af et produkt kan ikke tilbageføres.

Hvis du er sikker på, at du vil slette din GoDaddy Studio -konto og dine data, skal du følge trinene for at slette produkter på din GoDaddy -konto . Du beholder din GoDaddy -konto og alle andre produkter, som er tilknyttet den, men har ikke længere adgang til din GoDaddy Studio -konto eller dine data.

Flere oplysninger