GoDaddy Studio Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Abonnér på GoDaddy Studio PRO

GoDaddy Studio PRO giver dig fuld adgang til vores bibliotek med håndkurerede grafik, skrifttyper og meget mere. Du får også ubegrænset adgang til alle vores værktøjer, herunder fjernelse af baggrunden .

Administrer dine brandaktiver, upload brugerdefinerede logoer og skrifttyper (kun mobil), og opret brandede designs til at administrere din virksomhed på farten.

For at abonnere skal du følge trinene for din platform:

1. Log på din GoDaddy Studio -app.
  2. Nederst på skærmen skal du vælge Projekter .
  3. Vælg Settings cog øverst til højre på skærmen.
  4. Vælg Get GoDaddy Studio PRO .

Bemærk: Hvis du ikke ser denne mulighed, er du måske allerede en PRO -abonnent. Rul ned, indtil du ser Administrer abonnement , og vælg derefter for at kontrollere din abonnementsstatus.

5. Vælg din plan. Der er to muligheder: månedlig, uden gratis prøveperiode inkluderet, eller årligt, med en 7-dages gratis prøveperiode inkluderet, hvis du aldrig har abonneret på PRO før.
  6. Abonnér på GoDaddy Studio PRO på iOS

7. Bekræft dit køb med touch -ID eller din adgangskode til din app store.

Du er med!