Tilføj en AAAA -fortegnelse

AAAA -fortegnelser matcher dit domæne med en IPv6 IP -adresse, svarende til A -fortegnelser, som gør det samme, men med IPv4 -adresse. Mens AAAA -fortegnelser er mindre almindelige end A -fortegnelser, vinder de popularitet sammen med den øgede anvendelse af IPv6 -adresser. En IPv6 -adresse repræsenteres som otte grupper på fire hexadecimale cifre, såsom 2001: 0db8: 85a3: 0000: 0000: 6a2e: 0371: 7234 .

1. Log på din GoDaddy-domæneportefølje. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg et individuelt domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger .
    vælg et enkelt domæne
  3. Vælg DNS for at se dine DNS -fortegnelser.
    vælg fanen dns
  4. Vælg Tilføj ny fortegnelse , og vælg derefter AAAA fra menuen Type .
  5. Indtast oplysningerne til din nye AAAA -fortegnelse.
    • Navn : Fortegnelsens værtsnavn eller præfiks uden domænenavnet. Indtast & commat; for at placere fortegnelsen på dit roddomæne eller indtaste et præfiks, såsom blog eller butik , for at oprette et underdomæne, der peger på en IPv6 -adresse.
    • Værdi : Den IPv6 -adresse, som posten svarer til. Dette er almindeligvis IP -adressen på din hostingkonto i IPv6 -format, såsom 2001: 0db8: 85a3: 0000: 0000: 6a2e: 0371: 7234 .
    • TTL (Time to Live) : Det tidsrum, som serveren skal cache oplysninger, inden de opdateres. Standardindstillingen er 1 time.
  6. (Valgfrit) Vælg Tilføj flere fortegnelser for at tilføje flere DNS -fortegnelser på samme tid. Hvis du skifter mening, skal du vælgeskærmbillede af ikonet til sletning af en dns -record Slet for at fjerne de poster, der endnu ikke er gemt.
  7. Vælg Gem for at tilføje din nye fortegnelse. Hvis du har tilføjet flere fortegnelser på samme tid, skal du vælge Gem alle fortegnelser.
    • Hvis dit domæne har Domænebeskyttelse, skal du bekræfte din identitet. Hvis du har haft totrinsbekræftelse slået til i mindst 24 timer, skal du indtaste den kode, vi har sendt via sms, eller indtaste koden fra din godkenderapp. Ellers skal du indtaste engangsadgangskoden, som vi har sendt til din registrant-e-mailadresse.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.