Tilføj en AAAA -fortegnelse

Tilføj en AAAA -post til din DNS -zonefil for at knytte dit domæne til et website. De ligner A -fortegnelser , men AAAA -fortegnelser peger på 128 bit/IPv6 -adresser i stedet for de IPv4 -adresser, der bruges af A -fortegnelser. En IPv6 -adresse er repræsenteret som otte grupper på fire hexadecimale cifre.

1. Log på dit GoDaddy domænekontrolcenter . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger .
    vælg domæne
  3. Vælg Administrer DNS for at få adgang til din zonefil.
  4. Vælg Tilføj for at tilføje en ny fortegnelse.
    vælg tilføj ny fortegnelse
  5. Vælg TXT fra valgmulighederne i menuen Type .
  6. Indtast oplysningerne til din AAAA -fortegnelse:
    • Navn : Værtsnavnet på posten. Indtast @ for at placere AAAA -fortegnelsen på dit roddomæne, eller indtast et præfiks , f.eks. Mail .
    • Værdi : IPv6 til din fortegnelse. Dette vil typisk være IP -adressen på din hostingkonto. F.eks. Er 2001: 0db8: 85a3: 0000: 0000: 6a2e: 0371: 7234 en gyldig IPv6 -adresse.
    • TTL: Vælg, hvor længe serveren skal cache oplysningerne. Standardindstillingen er 1 time.
  7. Vælg Tilføj fortegnelse for at gemme din nye AAAA -fortegnelse.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.