Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj en NS -post

Hvis du hoster DNS med GoDaddy, konfigureres de NS -fortegnelser, der er nødvendige for din standard DNS, automatisk og kan ikke ændres. Du kan dog tilføje brugerdefinerede NS -fortegnelser for at pege en specifik underdomæne -vært til et andet sæt navneservere, som derefter kan give dig mulighed for at administrere DNS for underdomænet videre på en anden DNS -tjeneste.