Tilføj en NS -post

Tilføj tilpassede NS -fortegnelser for at pege et specifikt underdomænes præfiks til et andet sæt navneservere. Vi konfigurerer automatisk de nødvendige NS -fortegnelser til din standard DNS , når vi administrerer DNS med GoDaddy, og disse fortegnelser kan ikke ændres. Med brugerdefinerede NS -fortegnelser kan du administrere DNS for underdomænet på en separat DNS -tjeneste.

1. Log på dit GoDaddy domænekontrolcenter . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger .
    vælg domæne
  3. Vælg Administrer DNS for at få adgang til din zonefil.
  4. Vælg Tilføj for at tilføje en ny fortegnelse.
    vælg tilføj ny fortegnelse
  5. Vælg NS -fortegnelse fra menuen Type -indstillinger.
  6. Indtast oplysningerne til din NS -fortegnelse:
    • Navn : Værtsnavnet på det underdomæne -præfiks, du peger på.
    • Værdi : Den navneserver, som du ønsker, at underdomænepræfikset skal pege på.
    • TTL: Vælg, hvor længe serveren skal cache oplysningerne. Standardindstillingen er 1 time.
  7. Vælg Tilføj fortegnelse for at gemme din nye NS -fortegnelse.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.