Tilføj en SRV -post

SRV (Service) -fortegnelser i din DNS -zonefil bruges til at identificere computere, der hoster specifikke tjenester, såsom FTP, telefoni eller instant messaging. Tilføj en SRV -fortegnelse til din zonefil med indstillingerne fra din tjenesteudbyder for at understøtte disse tjenesters funktion.

1. Log på dit GoDaddy domænekontrolcenter . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger .
    vælg domæne
  3. Vælg Administrer DNS for at få adgang til din zonefil.
  4. Vælg Tilføj for at tilføje en ny fortegnelse.
    vælg tilføj ny fortegnelse
  5. Vælg SRV fra indstillingerne i menuen Type .
  6. Indtast oplysningerne til din SRV -record:
    • Service : Servicenavnet på denne SRV -record. Navnet skal begynde med en understregning, såsom _ldap , _ftp eller _smtp .
    • Protokol : Den protokol, som tjenesten bruger. Navnet skal begynde med en understregning, såsom _tcp eller _udp .
    • Navn : Værtsnavnet på posten. Indtast @ for at placere SRV -fortegnelsen på dit roddomæne.
    • Værdi : Værtsnavnet på den maskine, der leverer tjenesten, såsom host.example.com .
    • Prioritet : Prioriteten for SRV -fortegnelsen. For flere poster, der har det samme navn og service , bestemmer prioritetsnummeret, hvilken værdi der skal kontaktes først.
    • Vægt : Vægten på SRV -fortegnelsen. For flere fortegnelser, der har samme navn , service og prioritet , bestemmer vægtværdien, hvor ofte en værdi vælges i forhold til andre.
    • Port : Portnummeret for tjenesten, såsom 80 eller 21 .
    • TTL : Hvor længe serveren skal cache oplysninger. Standardindstillingen er 1 time.
  7. Vælg Tilføj fortegnelse for at gemme din nye SRV -fortegnelse.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.