Tilføj en video i GoDaddy Studio

Upload din egen video, eller vælg en fra vores eksklusive arkivbibliotek. Vi anbefaler, at du holder videoer under et minut, men de kan maksimalt være 5 minutter.

Bemærk: Video er i øjeblikket kun tilgængelig i mobilappen. Vi arbejder på at gøre den tilgængelig på internettet også, så bliv ved med at tjekke!
  1. Log på din GoDaddy Studio -app.
  2. Opret et projekt, eller rediger et eksisterende projekt .
  3. I menuen nederst på skærmen trykker du på Video , optager derefter din egen video, vælger en video fra din enhed eller vælger en video fra vores arkivbibliotek.

Bemærk: Du kan kun tilføje 1 video pr. Side.

4. For at trimme din video skal du i videorammelaget trække tidsindikatorens startpunkt (venstre side) og slutpunktet (højre side) til de billeder, hvor du ønsker, at videoen skal starte og slutte.
  5. Tryk på fluebenet i øverste højre hjørne for at føje videoen til dit lag.
  6. Fra menuen nederst på skærmen kan du nu redigere din video — kan du for eksempel ændre størrelse, længde eller rotation eller tilføje filtre.
  7. Tryk på fluebenet i øverste højre hjørne for at føje videoen til dit projekt.

Bemærk: Videoer løber kontinuerligt.

Tilføj en video

Relaterede oplysninger