Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj fysiske produkter

Føj fysiske eller digitale produkter til din webshop og inkluder billeder, priser, SKU'er, kategorier og detaljerede beskrivelser. Denne artikel omhandler tilføjelse af fysiske produkter, som du sender til kunder, og ikke digitale produkter , der kan downloades.

1. Gå til din GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af din hjemmeside eller butik.
  3. Åbn dine produkter på dit Dashboard:
    • I Website Builder skal du gå til Butik > Produkter.
    • I Premium Webshop skal du gå til Produkter > Alle produkter.
  4. Vælg Tilføj i øverste højre hjørne.
    Vælg Tilføj
  5. I Website Builder -butikker skal du vælge Fysisk under Produkttype .
  6. Angiv et produktnavn og en pris , som er obligatoriske felter.
  7. Udfyld de resterende felter efter behov:
    • Salgspris : Viser salgspris med almindelig pris overstreget.
    • Afgiftskategori : Hvis produktet er afgiftspligtigt, skal du lade menuen være Standard . Ellers skal du ændre det til Ikke-skattepligtigt .
    • Synlighed : Fjern markeringen i feltet Vis i butik for at skjule sæsonvarer, eller hvis du planlægger at vise flere produkter samtidigt senere.
    • SKU : Indtast et unikt SKU -nummer (Stock Keeping Unit) for at spore din lagerbeholdning og administrere relaterede fakturaer. Brug et nummereringsskema, du kan lide.
    • Kategorier : Hjælp kunder med at finde varer ved at oprette kategorier , såsom tøj, husholdningsartikler eller legetøj.
  8. For at tilføje et billede skal du vælge Tilføj billede eller slippe en billedfil på feltet.

Bemærk: Du kan tilføje op til 10 billeder. Billeder skal have formatet .jpg, .jpeg eller .png og må ikke overstige 10 MB hver. Gif -billeder understøttes ikke. (Selvom billeder kan være op til 5000 x 5000 pixels, vil deres maksimale visning være 1920 x 1080 pixels.)

9. Brug fanerne til at tilføje flere detaljer eller muligheder for dit produkt:
    • Beskrivelse : Tilføj oplysninger om produktet.
    • Lager og valgmuligheder : Spor tilgængelige forbrugsvarer og tilbyde kunderne produktvalg, såsom størrelse og farve. Hver indstilling kan have sin egen unikke pris og antal lagre.
    • Fragt : Angiv kundernes leveringsmuligheder .
    • Søgemaskiner : Tilføjer automatisk et direkte link til dette produkt, som du kan ændre, hvis du vil.
  10. Vælg Gem, når du er færdig, eller Gem og tilføj en anden for at fortsætte med at tilføje produkter. Dine butiksopslag opdateres med det samme.

Bemærk: Du kan tilføje op til 5.000 produkter til din webshop - i enhver kombination af fysiske og digitale produkter. Du kan masseupload op til 100 produkter ad gangen. Selvom du kan tilføje eller importere produkter til din butik, er der ingen eksportmulighed. (InstantPage -brugere kan ikke tilføje mere end seks produkter i alt uden mulighed for masseupload).

11. (Valgfrit) Du vender tilbage til siden Produkter , hvor du kan foretage yderligere ændringer. Vælg Hurtig redigering for at redigere alle dine produkter på én gang. Eller hold musen over et produkt, og vælg knappen KlonKlon -knap for at oprette en anden produktside med de samme oplysninger eller slette den fuldstændigt ved hjælp af papirkurvenPapirkurv -knap . Brug afkrydsningsfelterne til at vælge flere produkter til fjernelse.