Tilføj fysiske produkter

Når du sælger produkter i din Website Builder-webshop, kan du tilbyde fysiske eller digitale varer. Denne artikel omhandler hvordan man tilføjer fysiske produkter som sendes til kunden. Se denne artikel om hvordan man tilføjer digitale produkter som kan downloades.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Når din webshop vises, skal du vælge Administrér butik.
  3. Gå til fanebladet Butik, og vælg Tilføj produkt.
    Vælg Tilføj produkt
  4. Gå til siden Tilføj produkt, find afsnittet Produkttype, og vælg Fysisk.
    Vælg knappen Fysisk
  5. Begynd med at angive et produktnavn og en pris. Begge felter er obligatoriske. Udfyld de resterende felter efter behov.
    Feltnavn Forklaring
    Udsalgspris Viser udsalgspris med den oprindelige pris overstreget.
    Afgiftskategori Hvis produktet er skattepligtigt, skal du lade menuen stå som Standard. I modsat fald skal du ændre kategorien til Ikke-skattepligtig.
    Synlighed Fjern markering ved Vis i butik for at skjule sæsonvarer, eller hvis du senere vil visse flere produkter samtidigt.
    SKU Indtast en entydig SKU (Stock Keeping Unit) for at holde lagerregnskab og administrere tilknyttede fakturaer. Du kan anvende en nummereringsplan efter eget ønske.
    Kategorier Du kan gøre det lettere for dine kunder at finde artikler ved at oprette kategorier som beklædning, husholdningsartikler, legetøj. Du kan læse mere om at oprette underkategorier under Tilføj produktkategorier.
  6. Hvis du vil tilføje et billede eller video, skal du trykke på én af de to knapper, gennemse og vælge den ønskede fil, og dernæst trykke på Åbn.

Bemærk: Billeder skal være i formaterne .jpg, .jpeg, .gif eller .png, og må ikke overstige 10MB hver. Du kan uploade billeder på op til 5000 gange 5000 pixels, men de vises som maksimalt 1920 gange 1080 pixels.)

7. Brug fanebladene til at tilføje flere oplysninger eller valgmuligheder for dit produkt.
    Fanenavn Brug det til at
    Beskrivelse Tilføje oplysninger om produktet.
    Lager og valgmuligheder Holde styr på tilgængelige varer og tilbyde kunderne produktvalg som f.eks. størrelse og farve.
    Fragt Angive kundens fragtmuligheder.
    Søgemaskiner tilføje et direkte link til produktet automatisk. Du du kan ændre linket efter ønske.
  8. Vælg Gem når du er færdig, eller vælg Gem og tilføj en anden for at blive ved med at tilføje produkter. Dine butiksopslag opdateres automatisk.

Bemærk: Du kan tilføje over 5.000 produkter til din webshop – i enhver kombination af fysiske og digitale produkter. Du kan højst uploade 100 produkter ad gangen. Du kan tilføje eller importere produkter til din butik, men du kan ikke eksportere. (InstantPage-brugere kan ikke tilføje over seks produkter i alt, og det er ikke muligt at uploade flere på én gang.)