Tilføj fysiske produkter

Tilføj fysiske produkter til din webshop, herunder detaljerede beskrivelser, priser, fotos, SKU'er, kategorier og forsendelsesoplysninger. Website Builder -sites kan også tilføje digitale produkter, der kan downloades.

Bemærk: Tilføj op til 5.000 produkter til din webshop i enhver kombination af fysiske og digitale produkter. Du kan eksportere dine produkter eller importere produkter fra en CSV -fil .

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. Fra din Dashboard, skal du vælge Erhvervs- og under Produkter vælge produkter.
    • For Premium -onlinebutik: Gå til Produkter > fra dit dashboard Alle produkter .
  4. Vælg Tilføj eller Tilføj produkt .
    Vælg Tilføj
  5. Angiv et produktnavn og en pris , som er obligatoriske felter.
  6. Udfyld de resterende felter efter behov:
    • Udsalgspris : Viser udsalgspris med almindelig pris overstreget.
    • Momskategori : Vælg den afgiftskategori, der passer bedst til dit produkt. Hvis det er nødvendigt, kan du tilføje eller ændre momskategorisatser .
    • Synlig i min butik : Brug til / fra -knappen til at vise eller skjule produktet i din butik. Du kan indstille det til Nej for at skjule sæsonvarer, eller hvis du planlægger at vise flere produkter samtidigt senere.
    • SKU : Indtast et unikt SKU -nummer (Stock Keeping Unit) for at spore din lagerbeholdning og administrere relaterede fakturaer. Brug et nummereringsskema, du kan lide.
    • Kategorier : Hjælp kunder med at finde varer ved at oprette kategorier , såsom tøj, husholdningsartikler eller legetøj.
  7. Vælg Tilføj billede, eller slip en billedfil på feltet. Billeder er valgfri, men anbefales stærkt.
  8. Bemærk: Du kan tilføje op til 10 billeder. Billeder skal have formatet .jpg, .jpeg eller .png og må ikke overstige 10 MB hver. Gif -billeder understøttes ikke. (Selvom billeder kan være op til 5000 x 5000 pixels, vil deres maksimale visning være 1920 x 1080 pixels.)

9. Brug fanerne til at tilføje flere oplysninger eller muligheder for dit produkt.
    • Beskrivelse : Tilføj oplysninger om produktet.
    • Lagerbeholdning & Valgmuligheder : Spor tilgængelige forsyninger og tilbyde kunderne produktvalg, såsom størrelse og farve. Hver indstilling kan have sin egen unikke pris og antal lagre.
    • Fragt : Tilføj pakkeforsendelsesvægt og -mål, når du tilføjer generelle forsendelsesmuligheder . (Alle forsendelsesmuligheder, du tilføjer her direkte til produktet, overskriver generelle forsendelsesmuligheder.)
    • Søgemaskiner : Tilføjer automatisk et direkte link til dette produkt, som du kan ændre, hvis du vil.
    • Identifikatorer : Tilføj produkt -id'er for bedre at kunne vise dine produkter på markedspladser. (Ikke tilgængelig i Premium -webshop)
  10. Vælg Gem, når du er færdig, eller Gem og tilføj en anden for at fortsætte med at tilføje produkter. Dine butiksopslag opdateres med det samme.

Du vender tilbage til siden Produkter , hvor du kan foretage yderligere ændringer.

• Vælg Hurtig redigering for at redigere alle dine produkter på én gang.
  • Vælgtre vandrette prikker -ikon for at oprette et indlæg på sociale medier om dit produkt, duplikere dit produkt eller fjerne det helt. Brug afkrydsningsfelterne til at vælge flere produkter til fjernelse.

Se en demonstration, der inkluderer tilføjelse af produkter, produktbilleder, priser, moms og forsendelse som en del af How-To-serien for Tilføj en onlinebutik til din hjemmeside.