Kontoadministration Hjælp

Foretag fejlfinding: Totrinsbekræftelse

Hvis du bruger totrinsbekræftelse og ikke modtager koderne, eller du modtager en fejlmeddelelse, skal du gennemgå nedenstående fejlfindingstrin for at finde løsninger på almindelige problemer.

Bemærk: Hvis du har valgt en totrinsbekræftelsesmetode til sikkerhedskopiering, kan du vælge Har du problemer med at logge på?, når du bedes om din totrinsbekræftelse under logon. Vælg din sikkerhedskopieringsmetode fra listen, og prøv at trække din kode på denne måde.

Jeg modtager ikke nogen bekræftelseskode

Hvis du ikke modtager totrinsbekræftelseskoder på din telefon, skal du prøve følgende:

• Kontrollér, om dit mobilselskab blokerer +1 (480) 360-5516.
  • Kontrollér, at din telefons software er ajourført, og at der ikke er nogen apps, som filtrerer eller forstyrrer indgående SMS-beskeder.
  • Genstart din telefon og prøv at sende totrinsbekræftelseskoden igen.

Hvis du stadig ikke modtager en kode, kan det være, at dit telefonnummer til totrinsbekræftelse ikke er opdateret – især, hvis du for nylig har ændret dit telefonnummer. Se Annuller totrinsbekræftelse, og følg trinnene under Jeg har ikke adgang til den enhed.

Jeg har ikke den enhed, som jeg konfigurerede til totrinsbekræftelse

Se Annuller totrinsbekræftelse, og vælg Jeg har ikke adgang til den enhed.

Jeg skal logge på for at annullere totrinsbekræftelse, men totrinsbekræftelse virker ikke

Se Annuller totrinsbekræftelse, og vælg Jeg har ikke adgang til den enhed.

Jeg er blevet låst ude af min konto

Hvis du har prøvet at få tilsendt koden for mange gange, vil du få fejlmeddelelsen: "For at beskytte din konto har vi blokeret denne bekræftelsesmetode i 24 timer på grund af for mange kodeanmodninger." Vent 24 timer, og prøv igen, eller se Annuller totrinsbekræftelse, og vælg Jeg har ikke adgang til den enhed.

Jeg bruger et indisk telefonnummer, og jeg får ikke nogen koder

Vores sms-udbyder Twilio har muligvis problemer med at nå dig.