Fejlfinding af WordPress

WordPress er en af de mest anvendte websiteprogrammer. Selvom det er meget populært, er der nogle almindelige problemer, som du kan løse på få minutter.

Bemærk: Denne artikel indeholder kildemateriale fra wordpress.org med relation til almindelige fejl og tilhørende løsninger. Der er links til relevant dokumentation på den pågældende site, som har mere indgående tekniske oplysninger, som du måske får brug for.

Klik for at gå til et hvilket som helst afsnit
Mit WordPress-site er langsomt Min blog bliver ved med at vises som en tom side
PHP-fejl Der opstod en fejl under oprettelse af en forbindelse til databasen
Afbrudt på grund af timeout 404 Siden blev ikke fundet-fejl

Før du begynder

I WordPress er der indbygget en smart funktion til fejlfinding med navnet WP_DEBUG. WP_DEBUG-funktionen kan give yderligere oplysninger, når standard fejlfindingstrin ikke kan løse et problem.

Du kan aktivere WP_DEBUG og WP_DEBUG_LOG i wp-config.php-filen. Indholdet i debug.log-filen kan hjælpe dig og din siteadministrator med at finde problemet med en specifik plugin-, tema- eller konfigurationsindstilling, som måske er årsag til et problem.

For hjælp henvises til:

Mit WordPress-site er langsomt

Hver gang en besøgende besøger din WordPress-blog, behandler serveren PHP-scripter og etablerer en databaseforbindelse, hvilket betyder, at den arbejder meget. Jo mere kompleks og travl din site er, jo langsommere bliver denne proces.

(Tilbage til toppen)

Min blog bliver ved med at vises som en tom side

Generic 500 ISE(intern serverfejl), almindelige PHP-fejl og problemer med databasens forbindelsesstreng kan tolkes som en tom, hvid skærm, og er almindeligvis kendt i WordPress-fællesskabet som den hvide skærm.

(Tilbage til toppen)

PHP-fejl

Der er adskillige PHP-fejl, som har deres egne individuelle symptomer. Følgende er de mest almindelige PHP-fejl i WordPress:

• Advarsel: Oplysninger om brevhoved kan ikke ændres – sidehoveder er allerede sendt
  • Kald til udefineret funktion
  • Tilladt hukommelsesstørrelse er opbrugt
  • Maksimum udførelsestid er overskredet

Her er et par ting, du kan prøve:

(Tilbage til toppen)

Der opstod en fejl under oprettelse af en forbindelse til databasen

Hvis du har installeret WordPress manuelt i din hostingkonto og ser meddelelsen Fejl ved etablering af databaseforbindelse, når du forsøger at oprette forbindelse til WordPress, skal du ændre din wp-config.php-fil, så den virker med vores databaseservere.

(Tilbage til toppen)

Afbrudt på grund af timeout

Fejlen Afbrudt på grund af timeout vises, når din website forsøger at gøre mere, end din server kan klare. Det er især almindeligt ved delt hosting, hvor din hukommelsesgrænse er begrænset.

Her er et par ting, du kan prøve:

(Tilbage til toppen)

404 Siden blev ikke fundet-fejl

Efter en flytning eller en ændring i domænenavn kan det til tider ske, at din WordPress-website får 404 ikke fundet-fejl på links på din site. Dette kan også være et problem med en Startside ikke fundet-fejl.

(Tilbage til toppen)