Ude af stand til at logge på WordPress

Hvis du ikke kan tage adgang til dit WordPress kontrolpanel, er det som regel, fordi den adgangskode, du bruger, ikke er korrekt, eller fordi din WordPress-bruger ikke indstiller det korrekt. Du skal først opdatere din WordPress-adgangskode for at få adgang til dit kontrolpanel igen. Hvis dette ikke hjælper, skal du oprette en ny WordPress-bruger, og prøve at logge på med det nye brugernavn og den nye adgangskode.

Bemærk: Denne artikel beskriver måder, hvorpå du igen kan få adgang til dit WordPress kontrolpanel, når logonsiden indlæser korrekt. Hvis du ser en fejl på siden, bør du først løse fejlen.

Opdater din WordPress-adgangskode

Din WordPress-adgangskode kan opdateres på adskillige måder. Du kan typisk foretage dette fra dit WordPress-kontrolpanel. Når du imidlertid ikke kan tage adgang til kontrolpanelet, kan du vælge en af mulighederne herunder.

Indstillinger Sværhedsgrad
Reset my WordPress password Nemt
Skift en WordPress-adgangskode med SSH Medium
Skift din WordPress-adgangskode med WP-CLI Svært
Skift din WordPress-adgangskode i databasen Svært

Oprette en ny WordPress-administratorbruger

Hvis du stadig ikke kan logge på dit kontrolpanel, når du har ændret adgangskoden, er det muligt, at der er noget galt med din brugers konfiguration. Det er, når oprettelse af en nye WordPress-administratorbruger i databasen kan hjælpe.