Opdater WordPress med FTP

Du kan opdatere WordPress til den nyeste version via FTP.

Advarsel: Du bør altid sikkerhedskopiere dit site, før du opdaterer.
  1. Log ind på WordPress
  2. Deaktiver alle dine plugins .
  3. Fra menuen Dashboard skal du klikke på Opdateringer .
  4. Under overskriften "En opdateret version af WordPress er tilgængelig" klikker du på Download for at hente en .zip -fil, der indeholder den nye version af WordPress. Filen downloades til din lokale computer.

Bemærk: Alternativt kan du downloade .zip fra WordPress -udgivelsesarkivet.

5. Udpak filen. (( cPanel / Plesk )

Bemærk: Hvis du ikke har mulighed for at pakke filen ud på din hostingkonto, skal du pakke den ud på din lokale computer og derefter uploade den udpakkede mappe med filer.

6. Opret forbindelse til din hosting med FTP .
  7. Slet mapperne /wp-admin og /wp-includes.
  8. Slet alle filer i dit WordPress-hjemmesides hjemmemappe undtagen .htaccess- , wp-config.php- og robots.txt- filerne.
  9. Upload filerne, mappen wp-content og mappen wp-includes fra den udpakkede WordPress-mappe på din lokale computer. Du kan springe mappen wp-content over lige nu.
  10. Når overførslen er færdig,Log ind på WordPress.
  11. Når du bliver bedt om det, skal du klikke på Opdater WordPress -database .
  12. Når du er færdig, skal du klikke på Fortsæt
  13. Hvis du har installeret WordPress -standardtemaer, kan du nu opdatere dem fra WordPress -dashboardet .
  14. Du kan nu aktivere dine plugins igen.