Hvad er mit kundenummer?

Dit kundenummer er én metode til at bekræfte din identitet, når du kontakter vores GoDaddy-medarbejdere. Du skal ikke bruge dit kundenummer til at logge på, og nummeret er ikke det samme som din PIN-kode til support.

Bemærk: Hvis du ikke kan logge på din konto, men har brug for dit kundenummer, kan du finde det i en e-mail fra GoDaddy. Dit kundenummer står som regel foroven.

1. Gå til GoDaddy Login og PIN-kode-side. Du bliver måske bedt om at logge på.
  2. Du kan finde dit kundenummer under Loginoplysninger.
    find kundenummer

Relaterede trin

• Nu hvor du har dit kundenummer, kan du kontakte vores GoDaddy-medarbejdere.
  • Hvis du skal bruge din PIN-kode til support, kan du finde den i afsnittet PIN-kode til support på samme side.