Om .APP -domæner

Charleston Road Registry (d/b/a Google Registry) er sponsor- og backend -udbyder for .APP -udvidelsen.

SSL -krav

Udvidelsen .APP er et sikkert navneområde, så du skal bruge HTTPS og et SSL -certifikat for at din hjemmeside kan indlæses på de fleste browsere. På grund af disse SSL -krav understøttes ikke domænevideresendelse for .APP -domæner. Din .APP -registrering inkluderer en gratis kredit for vores Standard SSL -certifikat. Når du har logget ind, skal du indløse og aktivere dit SSL -certifikat .

Dit gratis Standard SSL -certifikat er kun berettiget til support, når det bruges med dit .APP -domæne. For at sikre fortsat support skal du ikke bruge dette gratis Standard SSL -certifikat med et andet domæne.

Hvem kan registrere .APP -domæner?

Alle kan registrere .APP-domæner efter først-til-mølle-princippet.

Registreringsrestriktioner

Når du registrerer et .APP -domæne, skal du følge specifikke krav.

• Skal bruge : 1-63 tegn
  • Kan bruges : Bogstaver (az-tegn), tal (0-9) og bindestreger (undtagen i domænenavnets 3. eller 4. tegn)
  • Kan ikke bruge : Specialtegn (f.eks. & Og #)
  • IDN'er : Understøttes

Funktioner

Refusioner

For oplysninger om refusion, se vores refusionspolitik . De fleste domæner følger Standard Refusionsbetingelser , men visse domæner kan have undtagelser eller kan måske slet ikke refunderes. Gennemse oplysningerne under Produkter med særlige refusionsbetingelser > Registreringer/fornyelser og produkter for domænenavne, der ikke kan refunderes .

Navneserverkrav

• Skal bruge : 1-13 navneservere
  • Kan bruge : DNSSEC , IPv4, IPV6