Om .XXX-domæner

Minds and Machines er sponsoren og GoDaddy-registret er backend-udbyderen for .XXX-endelsen.

Hvem kan registrere .XXX-domæner?

.XXX topdomænenavnet er en endelse, der er let at genkende, til underholdningsindustrien for voksne, dens kunder og dem, der ønsker at undgå den slags indhold.

Community-medlemmer

Når du har registreret et .XXX-domæne, skal du fuldføre ICM Registrys gratis medlemsansøgningsproces, inden dit domænenavn kan vises på internettet. Inden for 24 timer efter at du har købt et .XXX-domænenavn, får du tilsendt en e-mail med oplysninger om, hvordan du fuldfører processen. Registeret vil muligvis bede dig om at forevise yderligere dokumentation for at godkende medlemskabet. Når registeret har godkendt medlemskabet, skal du sende dine medlemsoplysninger (ID) til os.

Når du har et medlemskabs-id, kan du bruge det til alle .XXX-domænenavne, du registrerer. Du behøver ikke et separat medlemskabs-id for hvert .XXX-domænenavn.

Vigtig meddelelse: Du kan finde generelle oplysninger om, hvordan du administrerer dit medlemskabs-id under "Administration af dit .XXX medlemskabs-id" i afsnittet "Flere oplysninger" nedenfor. Hvis du mister eller glemmer dit medlemskabs-id, kan du finde det igen ved at logge på ICM Registry-hjemmesiden som medlem.

Ikke-medlemmer (defensive registreringer)

Ansøgere, der ikke er en del af den sponsorerede underholdningsindustri for voksne, kan købe defensive registreringer for at blokere bestemte domænenavne fra at opstå som .XXX-domænenavne – efter først til mølle-princippet. Ansøgere med defensive registreringer skal betale for at registrere domænenavnene, men de behøver ikke at fuldføre ICM Registrys medlemsansøgningsproces. I stedet placerer registeret de pågældende domæner på ikke-fortolkende navneservere.

Registreringsbegrænsninger

Du skal opfylde særlige krav, når du registrerer et .XXX-domæne.

• Skal bruge: 1-63 tegn
  • Kan bruge: Bogstaver (a til z), tal (0-9) og bindestreger (men ikke som tredje eller fjerde tegn i domænenavnet)
  • Kan ikke bruge: Specialtegn (f.eks. & og #)
  • IDN'er: Understøttes

Funktioner

Refusioner

For oplysninger om refusion henvises til voresrefusionspolitik. De fleste domæner følger standardvilkårene for refusion, men visse domæner har undtagelser eller kan måske slet ikke refunderes. Gennemgå oplysningerne under Produkter med særlige refusionsvilkår > Domænenavneregistreringer/fornyelser og Produkter for hvilke der ikke giver refusion.

Krav til navneserver

• Skal bruge: 1-13 navneservere
    • Du kan benytte alle gyldige navneservere til .XXX-domæner. Hvis du har en defensiv registrering til at blokere et domænenavn fra at blive et .XXX-domænenavn, eller du har købt dit .XXX-domæne i Sunrise B-fasen, kan du ikke administrere dit domænes navneservere.
  • Kan bruge: DNSSEC, IPv4, IPV6

Flere oplysninger

• Fra og med 2021 – året, der markerer 10-årsdagen for beskyttende blokeringer – skal beskyttende registreringer fornyes til multi-TLD-produktet AdultBlock eller AdultBlock+. Du kan finde flere oplysninger her.
  • Vil du registrere et .XXX-domæne? Søg efter dit domæne i dag.
  • Administration af dit .XXX medlemskabs-id
    1. Log ind på siden Mine Produkter.
    2. Hvis du ikke automatisk føres dertil, skal du sørge for at vælge fanen Mine produkter:
    3. Fanen Mine produkter

4. Klik på Administrer alle:
    5. Administrer alle

6. Du skal være under Avanceret listevisning på din konto for at kunne se en vurdering. Vælg Avanceret listevisning i øverste højre hjørne:
    7. Avanceret listevisning-ikon
    8. Sæt kryds i feltet til venstre for .XXX-domænet, du vil administrere.
    9. I menuen Kontaktpersoner skal du vælge Indstillinger for .XXX medlemskabs-id.
    10. Gør et af følgende:
      • Hvis du ikke har knyttet dine medlemskabs-id'er til din konto, skal du indtaste et gyldigt .XXX medlemskabs-id fra ICM Registry.
      • Hvis du har knyttet dine medlemskabs-id'er til din konto, skal du vælge den indstilling, du vil bruge.
    11. Klik på OK.