Kontoadministration Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Accepter en invitation til at få adgang til en anden persons GoDaddy -konto

Hvis du modtager en e -mail fra GoDaddy om, at nogen har inviteret dig til at få adgang til en konto, betyder det, at personen vil have dig til at hjælpe med at administrere deres GoDaddy -konto og produkter.

Denne delegerede adgang giver dig mulighed for at åbne og bruge produkter på den anden persons konto uden at skulle kende kontoadgangskoderne. Du kan få yderligere oplysninger iHvad er adgang for delegerede?

1. Klik på Accepter adgang i den e -mail, du har modtaget.
  2. Log ind på din GoDaddy -konto.

Hvis du ikke allerede har en konto hos os, skal du klikke på Opret en konto nederst på siden. Du skal have en konto, før du kan acceptere invitationen.

3. Klik på Bekræft adgang . Den konto, som du er blevet inviteret til at få adgang til, føjes til din liste over konti jeg har adgang til.